 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
درگذشت هنرمند تئاتر عروسکی پس از 2 سال تحمل بیماری
|
| | | |
 | سارا بنیصدر از هنرمندان فعال تئاتر عروسکی و کودک و نوجوان پس از 2 سال تحمل بیماری سرطان، روز جمعه هفتم شهریور دار فانی را وداع گفت. | 
هموطن آنلاین _سارا بنیصدر از هنرمندان فعال تئاتر عروسکی و کودک و نوجوان پس از 2 سال تحمل بیماری سرطان، روز جمعه هفتم شهریور دار فانی را وداع گفت.
شب گذشته 7 شهریور ماه سارا بنی صدر هنرمند فعال تئاتر عروسکی و کودک و نوجوان بعد از تحمل یک دوره سخت بیماری سرطان در سن 41 سالگی از دنیا رفت.
بنی صدر به عنوان بازیگر در نمایشهای عروسکی زیادی از جمله « آدم بلا دیو ناقلا»، «رویای شال زرین»، «طفل و تیر و تشنگی»، «سلیمان و سمردون»، «شمشیر و باد و شلاق» و... حضور داشت.
مراسم تشییع پیکر این هنرمند صبح امروز شنبه ساعت 9 صبح از میدان فاطمی، میدان سلماس، کوچه دهم، پلاک 129 به سمت بهشت زهرا برگزار می شود.
همچنین طبق اعلام انجمن تئاتر کودک و نوجوان خانه تئاتر مراسم ختم این هنرمند روز یکشنبه 9 شهریور در مسجد نور واقع در میدان فاطمی از ساعت 14 تا 15:30 برگزار می شود. | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|