يكشنبه 24 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر راه اندازی دبیرخانه دایمی دوسالانه شاهدان شهر

 
 

يكشنبه 16 آذر 1393

راه اندازی دبیرخانه دایمی دوسالانه شاهدان شهر

 
 

پیشنهاد تاسیس دبیرخانه دایمی دوسالانه ملی دیوارنگاری شاهدان شهر به دلیل سطح فراگیری آن و استقبال هنرمندان از این موضوع از سوی شورای سیاست گذاری این دوسالانه اعلام شده است.

راه اندازی دبیرخانه دایمی دوسالانه شاهدان شهر هموطن آنلاین _به نقل از ستاد خبری دوسالانه ملی دیوار نگاری ٬ میثم اربابون٬ مدیر اجرایی این دوسالانه با اعلام این خبر گفت: این پیشنهاد در سطح مقدماتی است و با بررسی های کارشناسانه بیشتر شاید این دبیرخانه دایمی درانتهای این دوسالانه تاسیس شود.
وی در ادامه با بیان اینکه در هیچ جای دنیا نمی توان نقاشی های دیواری مانند آن چیزی که در ایران به این عنوان وجود دارد را مشاهده نمود افزود: البته در کشورهای دیگر نقاشی های ملی و مذهبی کاربرد دارد و در کشورهای معدودی همچون مکزیک نیز تصاویری از رهبران و چهره های سیاسی به عنوان نقاشی دیواری استفاده می شود اما در این کشورها نقاشی های دیواری به این شیوه که مفاهیم دینی و حماسی و وطن دوستی را یکجا منتقل می کنند وجود ندارد و این موضوع وظیفه هنرمندان کشورمان را در این بخش بیشتر می کند.
اربابون افزود: موضوع شهدای دفاع مقدس از موضوعاتی است که در ایران ظرفیت پرداختن به آن در قالب نقاشی دیواری سالهاست از سوی بنیاد شهید انقلاب اسلامی و سازمان زیباسازی شهرداری کمابیش به ان پرداخته شده است اما باید این موضوع به صورت سازماندهی شده و در سطح ملی پیگیری شود.
وی خاطرنشان کرد: امسال و در این دوره دوسالانه دیوارنگاری سعی مان بر این بود که از اساتید مجرب و با همکاری و همفکری انها بحث شهدا را به عنوان شاهدان شهر پر رنگ تر کنیم و به همین دلیل در سومین دوره این دوسالانه این عنوان را انتخاب کردیم.
مدیر اجرایی سومین دوسالانه ملی دیوارنگاری شاهدان شهر تاکید کرد: این اولین باری است که موضوع شاهدان شهر در دوسالانه دیوارنگاری با محوریت سه موضوع ایات قران کریم٬ اذکار و روایات اسلامی٬ رویدادهای زندگی امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری و یاد و خاطره ایثارگران شهدا و جانبازان به اجرا درامده است.
اربابون با اشاره به اینکه هم اکنون نقاشی های دیواری شهدا روی دیوارهای شهر وجود دارد افزود : اما این نیاز احساس می شود که این نقاشی ها دوباره منقش شوند و همچنین به تعداد انها افزوده شود. اربابون٬ پرداختن به موضوع شهدا در دیوارنگاری شهری را لازم قلمداد کرد و گفت: وجود نقاشی های دیواری با موضوع شهدا از این نظر که نسل جدید را با این واژه اشنا می کنند٬ لازم است و نحوه پرداختن به این نقاشی ها باید به گونه ای باشد که مردم بتوانند ارتباط بگیرند و الگوهایی جاودان باشند.
گفتنی است سومین دوسالانه دیوارنگاری شهری در دو بخش مسابقه شاهدان شهر و بخش پژوهش از سوی سازمان زیباسازی شهر تهران برگزار می شود. هنرمندان در بخش مسابقه این رویداد هنری با بکار گیری آیات ، اذکار و روایات اسلامی، رویدادهای زندگی حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری و یاد و خاطره ایثارگران(شهدا و جانبازان) به نقاشی دیوارهای شهر تهران می پردازند.
علاقه مندان جهت دریافت اخبار و اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس اینترنتی www.zibasazi.ir مراجعه نمایند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار