يكشنبه 24 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر سهم‌بری صداوسیما از درآمد پیامک‌ها منتفی شد

 
 

دوشنبه 4 اسفند 1393

سهم‌بری صداوسیما از درآمد پیامک‌ها منتفی شد

 
 

پیشنهاد افزایش مجدد نرخ خدمات پیام کوتاه به میزان ۱۰ ریال برای اختصاص به سازمان صداوسیما امروز رأی نیاورد.

هموطن آنلاین _به نقل از تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز گذشته بخش درآمدی تبصره‌های 18 و 19 ماده واحده لایحه بودجه سال 1394 کل کشور را تصویب کردند.

بهارستان‌نشینان در بند الحاقی به تبصره 19 نیز مصوب کردند اپراتورهای ارائه‌دهنده خدمات مخابراتی موظفند علاوه بر قیمت هر پیامک(SMS) مبلغ 10 ریال از استفاده‌کنندگان خدمات مزبور دریافت و به حساب درآمد عمومی ردیف 160154 نزد خزانه‌داری کل کشور واریز کنند.

با این حساب سال دیگر نرخ پیامک‌های فارسی و لاتین که اکنون به ترتیب 89 و 222 ریال است، یک تومان گران می‌شود.

اما امروز هم نمایندگان سری به افزایش مجدد نرخ پیام کوتاه زدند و کمیسیون فرهنگی پیشنهاد داد تا 10 ریال دیگر نرخ خدمات پیامکی افزایش یابد که در نهایت با این پیشنهاد موافقت نشد.

کمیسیون فرهنگی در پیشنهادی عنوان کرد که این افزایش مجدد 10 ریالی به صداوسیما اختصاص یابد اما نمایندگان روی خوشی به آن نشان ندادند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار