يكشنبه 24 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر کمانچه آرش کامور با صدای محمدعلی بهمنی همراه شد

 
 

چهارشنبه 20 اسفند 1393

کمانچه آرش کامور با صدای محمدعلی بهمنی همراه شد

 
 

کمانچه نوازی آرش کامور، عصر دیروز در مراسم دانشگاه امیرکبیر با شعرخوانی محمدعلی بهمنی همراه شد.

هموطن آنلاین_عصر روز گذشته (19 اسفند ماه) ، کانون شعر و ادب دانشگاه امیرکبیر مراسمی را به رسم فرا رسیدن عید نوروز برگزار کرد که بخشی از این مراسم به اجرای کمانچه نوازی آرش کامور بر روی قطعاتی از آخرین ساخته وی اختصاص یافت.

پس از اجرای اولین قطعه از این کار، محمدعلی بهمنی که به شدت تحت تاثیر این قطعه نواخته شده توسط کامور قرار گرفت ، در میان تشویق و استقبال حاضرین و پس از تحسین فراوان، چند غزل از سروده های خویش را به همراه کمانچه نوازی آرش کامور برای حاضرین در سالن خواند.

بنا بر این گزارش، قطعات اجرا شده توسط این مدرس و آهنگساز، مربوط به آخرین اثر در دست انتشار وی بوده است که کمی پیش تر در مراسم بزرگداشت اتوپینه، نقاش معروف و برجسته آلمانی در موزه هنرهای معاصر تهران نیز اجرا شد و اخبار تمام رسانه ها از این مراسم را تحت الشعاع خود قرار داد. طبق گفته دست اندرکاران انتشار این آلبوم، اثر جدید آرش کامور که بزودی در رسانه ها اعلان خواهد شد در اوایل سال جدید رونمایی می شود.

لازم به ذکر است که گروس عبدالملکیان، علیرضا بدیع و جمعی دیگر از ادیبان و هنرمندان نیز میهمان این مراسم بودند و لحظاتی را به اجرا برای حاضرین پرداختند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار