پنجشنبه 18 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث سرقت مینی بوس به خاطر انتقام‏گیری

 
 

دوشنبه 21 دي 1383

سرقت مینی بوس به خاطر انتقام‏گیری

 
 

سارق جوان برای گرفتن انتقام ازشاکی خود پس از آزادی از زندان برای بار دوم مینی‏بوس او را سرقت، اما بعد از چند روز خود را به ماموران معرفی کرد.

سرقت  مینی بوس  به خاطر  انتقام‏گیری
به گزارش خبرنگارما، چندی پیش مردی با مراجعه به اداره آگاهی تهران اعلام کرد مینی‏بوسش به سرقت رفته است. با اعلام شماره این مینی بوس ماموران موفق شدند آن را پیدا و سارقش را دستگیر کنند.
سارق که جوان 22 ساله‏ای به نام احمد بود، پس از پایان تحقیقات و برگزاری جلسه محاکمه به حبس محکوم شد، اما در زمان زندانی شدن او، مادر احمد با دادن150 هزار تومان پول نقد به شاکی پسرش رضایت او را جلب کرد و احمد از زندان آزاد شد.
بعد از آزادی احمد از زندان، او از طریق یکی ازدوستانش متوجه شد که مرد شاکی به مادرش تهمت زده است، بنابراین تصمیم گرفت از وی انتقام بگیرد. او مینی‏بوس این مرد را دوباره سرقت و بعد از چندروز ماشین را در قزوین رها کرد وخود نیز در قائمشهر تسلیم ماموران شد.
احمد در بازجویی‏ها به ماموران گفت: وقتی از زندان آزاد شدم، یکی ازدوستانم گفت: که مرد شاکی به مادرم تهمت زده است من مادرم را خیلی دوست دارم و حاضر نیستم، به خاطر من این حرف‏ها را تحمل کند به همین خاطر به سراغ مرد شاکی رفتم و با او طرح دوستی ریختم، روزحادثه به این بهانه که قصد دارم، او را به تفریح ببرم از وی خواستم تا همراه من بیاید، در راه گفتم جایی توقف کند تا مواد بخریم، مرد شاکی از ماشین پیاده شد و رفت در همین فاصله من پشت فرمان نشستم و ماشین را دزدیدم و ازتهران به قزوین رفتم و ماشین را کنار خیابان رها کردم، پس خودم به قائمشهر رفتم تا در آنجا زندگی کنم، اما دلم برای مادرم تنگ شده بود و نمی‏توانستم دوری‏اش را تحمل کنم، به همین خاطر تصمیم گرفتم به پلیس مراجعه کنم و همه چیز را بگویم.
احمد ادامه داد: می‏دانستم اگر به پلیس مراجعه کنم، حتما دوباره دستگیر می‏شوم و به زندان می‏روم اما ترجیح دادم واقعیت را بگویم. بنابراین گزارش تحقیقات از احمد همچنان ادامه دارد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
علت تلاطم بازار ارز در جریان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار