پنجشنبه 18 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث فاجعه‌ای دیگر روی داد، آيا خواب مسئولان آشفته می‌شود ؟

 
 

شنبه 26 دي 1383

فاجعه‌ای دیگر روی داد، آيا خواب مسئولان آشفته می‌شود ؟

 
 

بار ديگر انتشار خبر سوختن 13 دانش‌آموز بيگناه در يکی از روستاهای دورافتاده کشورمان بر اثر آتش‌سوزی ناشی از بخاری نفتی غير استاندارد احساسات عمومی ‌را جريحه‌دار و گل‌های آرزوی کودکان دبستانی را پرپر کرد.

فاجعه‌ای دیگر روی داد، آيا خواب مسئولان آشفته می‌شود ؟
ديوارهای مدارس فرسوده هر روز فرو می‌ريزند، بخاری‌های غير استاندارد جان دانش‌آموزان را به بازی می‌گيرند و مسئولان همچنان از اختصاص بودجه به مدارس لازم التوجه سخن می‌رانند.
به گفته معاون وزير آموزش و پرورش دانش‌آموزان کشور در 46هزار
 

" در مناطقی همچون رباط کريم در بخش جديد گلستان و نسيم شهر تراکم دانش‌آموزی به 70 نفر در کلاس درس نيز می‌رسد و در مناطقی همچون شهر قدس و قلعه حس‌خان و منطقه 4 کرج اين تراکم با شدت بيشتری وجود دارد... "

 
 
کلاس خطر آفرين تحصيل می‌کنند، به عبارتی خطر آفرينی و فرسودگی اين کلاس‌های درس تا حدی است که سازمان نوسازی، توسعه و تجهيز مدارس اين کلاس‌ها را غير قابل استفاده و خطر آفرين می‌داند و با توجه به اين‌که ميانگين تراکم دانش آموزی کشور 40 نفر در هر کلاس درس است جان بيش از يک ميليون و 840 هزار دانش‌آموز در اين کلاس‌ها بازيچه ديوارهايی است که هر آن فرو می‌ريزند.
محمد علی افشانی با تاکيد بر اين‌که قدمت کلاس‌های فرسوده به بيش از 40 سال می‌رسد، می‌گويد: با توافقی که بين سازمان نوسازی، توسعه و تجهيز مدارس و نيکوکاران مدرسه‌ساز به عمل آمده است، 50 درصد هزينه بازسازی کلاس‌های فرسوده را نيکوکاران مدرسه ساز و 50 درصد ديگر را سازمان نوسازی، توسعه و تجهيز مدارس می‌پردازد.
مشاور هماهنگی سازمان آموزش و پرورش شهر تهران نيز با اشاره به اين‌که حدود 3 هزار مدرسه و 7 هزار نوبت آموزشی در شهر تهران وجود دارد، می‌گويد: بيش از 50 درصد از مدارس شهر تهران نياز به بازسازی دارند.
نادر پورقربان با تاکيد بر اين‌که بيش از 500 مدرسه در شهر تهران قدمتی بيش از 40 سال دارند، می‌افزايد: اين مدارس از نظر سازمان تجهيز، توسعه و نوسازی مدارس نبايد به عنوان ساختمان مدرسه مورد بهره‌برداری قرار بگيرند و اين در حالی است که اکثر مدارس شهر تهران در برابر زلزله ايمن نيستند و نمی‌توانند مقاومت کنند.
رئيس
 

" دکتر علی رضا مغيثی با اشاره به اين‌که طی 4 سال گذشته 5 هزار حادثه برای دختران دانش‌آموز اتفاق افتاده است و طی اين حوادث 272 دانش آموز دختر فوت کرده‌اند، می‌گويد: پسران بيشترين قربانيان حوادث هستند به طوري‌که از سال 79 تا 82 به ترتيب 11 هزار و 721، 13 هزار و 597، 13 هزار و 387، 23 هزار و 599 مورد حادثه در مدارس پسرانه کشور رخ داده است... "

 
 
سازمان آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران نيز با تاکيد بر اين‌که فقط مدارس ساخت 7 سال اخير در برابر زلزله مقاوم هستند و دانش‌آموزان شهرستان‌های استان تهران در مدارسی تحصيل می‌کنند که 75 درصد آنها فرسوده و نامن است، می‌گويد: سازمان نوسازی، توسعه و تجهيز مدارس فقط ساختمان‌های تازه‌ساز ( 7 سال اخير ) را در برابر زلزله مقاوم‌سازی می‌کند، در حالي‌که بسياری از ساختمان‌های با قدمت 10 سال يا حتی کمتر در برابر زلزله مقاوم نيستند و برای مقاوم کردن اين ساختمان‌ها نياز به اعتبار ويژه است.
امير علی محبی با اشاره به اين‌که بيش از 130 مدرسه شهرستان‌های تهران قدمتی بيش از 40 سال دارند، می‌افزايد: در مناطقی همچون رباط کريم در بخش جديد گلستان و نسيم شهر تراکم دانش‌آموزی به 70 نفر در کلاس درس نيز می‌رسد و در مناطقی همچون شهر قدس و قلعه حس‌خان و منطقه 4 کرج اين تراکم با شدت بيشتری وجود دارد.
به گفته رئيس اداره سوانح و حوادث وزارت بهداشت سالانه 200 دانش آموز ايرانی در اثر حوادث مدرسه جان خود را از دست می‌دهند.
دکتر علی رضا مغيثی با اشاره به اين‌که طی 4 سال گذشته 5 هزار حادثه برای دختران دانش‌آموز اتفاق افتاده است و طی اين حوادث 272 دانش آموز دختر فوت کرده‌اند، می‌گويد: پسران بيشترين قربانيان حوادث هستند به طوري‌که از سال 79 تا 82 به ترتيب 11 هزار و 721، 13 هزار و 597، 13 هزار و 387، 23 هزار و 599 مورد حادثه در مدارس پسرانه کشور رخ داده است.
در اين ميان پرسشی که همچنان بی‌پاسخ می‌ماند اين است که مسئولان تا چه حد به مناطق دور افتاده و خارج از چشمرس توجه دارند. بايد پرسيد بازرسان سازمان‌های آموزش و پرورش سالی چند بار به مدارس روستاهای دور افتاده سرکشی می‌کنند و مدارس لازم‌التوجه از نگاه آنان کداميک از مدارس است. علاج واقعه را قبل از وقوع بايد کرد. اينک هر کاری هم برای خانواده‌های داغدار روستای سفيلان انجام دهيم نمی‌تواند جای خالی جگر گوشه‌هايشان را برای آنها پر کند.
ارسال پيام تسليت کافی نيست، هنوز ميليون‌ها کودک در کلاس‌های فرسوده و نامن با بخاري‌های نفتی غیر استاندارد خود را گرم می‌کنند، وقوع چنين حوادث دلخراشی خواب ما را آشفته می‌کند؟

 
 

بي احتياطي فاجعه آفريد! پاسخگو کيست؟

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
علت تلاطم بازار ارز در جریان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار