 |
توصيه روز |
 |
 |
:: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
:: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
کلاهبر داري به بهانه فروش قسطي خودرو و موبايل
|
| | |
 | ماموران معاونت آ گاهي استان قم ، فردي را که در زمينه ليزينگ خودرو و با فروش اقساطي خودرو و موبايل، از مردم کلاهبر داري مي کرد، دستگير کردند. | ماموران معاونت آگاهي استان قم، چندی پیش با دادخواست افرادي مواجه شدند که مدعي بودند؛ مالباختگاني هستند که صاحب يک شرکت ليزينگ خودرو با وعده فروش نقد و اقساط خودرو، موبايل و لوازم خانگي، وجوه آنها را برداشته و فرار کرده است.
برپايه اين گزارش، پس از انجام تحقيقات توسط ماموران مشخص شد مالک شرکت به تازگي اقدام به تاسيس اين شرکت کرده و با افتتاح حساب" سيبا" در يکي از شعب بانک ملي استان قم، وجوه واريزي افراد را برداشت کرده و بلافاصله متواري شده است.
بنابراين گزارش، همزمان با افزايش تعداد مالباختگان، ماموران در يک عمليات غافلگيرانه اين متهم را دستگیر کردند و وی به 100 ميليون تومان کلاهبر داري، اعتراف کرد.
بنابراین گزارش، متهم به همراه پرونده براي تحقيقات بيشتر تحويل مقامات قضائي شده است.
| | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
:: اقتصادی :: |
 |
|
:: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
:: روی خط جوانی :: |
 |
|
:: ورزش :: |
 |
|
:: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
:: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|