سه شنبه 10 تير 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری تصفیه آب با میکروربات‌های شناور

 
 

پنجشنبه 8 تير 1396

تصفیه آب با میکروربات‌های شناور

 
 

محققان اسپانیایی راهی نوین برای تصفیه آب بجای افزودن مواد شیمیایی به آن ابداع کرده‌اند.

در آینده ربات‌های کوچکی که در آب شناور می‌شوند باکتری‌های مضر آن را نابود کرده و آب را آشامیدنی خواهند کرد.
میکروربات‌های کُروی که محققات اسپانیایی آنها را توسعه داده‌اند می‌توانند در زیر سطح آب شناور باشند و باکتری‌های مضر را جمع‌آوری کرده و به راحتی از آب خارج شوند.
در حالت عادی، تصفیه آب با افزودن دوزهای بالای کلر و دیگر مواد شیمیایی انجام می‌شود که خود این مواد اثرات مخربی بر روی افراد می‌گذارند و علاوه بر این برای نابودی تمام باکتری‌ها مناسب نیستند.
طراحی این ربات‌ها بسیار هوشمندانه انجام شده است. بدنه این ربات‌ها از دو قسمت تشکیل شده است که یکی از جنس منیزیم و دیگری ترکیبی از آهن، طلا و نقره است.
قسمت منیزیمی عمل تصفیه را انجام می‌دهد و ضمن واکنش دادن با آب حباب‌های هیدروژن تولید می‌کند. سمت دیگر ربات با استفاده از طلا میکروارگانیسم‌های موجود در آب را به دام می‌اندازد تا با استفاده از نانوذرات نقره نابود شوند. در تست انجام شده برای سنجش عملکرد این میکروربات‌ها آنها را وارد آب تصفیه نشده کردند که با توجه به سوخت منیزیمی این ربات‌ها که 15 تا 20 دقیقه آنها را فعال نگه می‌دارد حدود 80 درصد باکتری‌های موجود در آب آلوده نابود شدند.
لایه آهنی که در بدنه این ربات‌ها تعبیه شده برای جمع‌آوری آنها با استفاده از آهنربا به کار گرفته می‌شود. طراحان این ربات‌ها اعلام کرده‌اند که فعالیت این ربات‌های تصفیه‌گر هیچ پسماند مضری در آب باقی نمی‌گذارد. نتایج این تحقیق در نشریه علمی ACS Applied Materials & Interfaces منتشر شده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار