چهارشنبه 11 تير 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری هوش مصنوعی، جاده‌ها را تعمیر می‌کند!

 
 

پنجشنبه 11 مرداد 1397

هوش مصنوعی، جاده‌ها را تعمیر می‌کند!

 
 

پژوهشگران کانادایی، نرم‌افزاری مبتنی بر هوش مصنوعی ابداع کرده‌اند که می‌تواند به تعمیر بهتر و سریع‌تر جاده‌ها کمک کند.

گودال‌های خیابان همیشه برای رانندگان آزاردهنده هستند و روش‌های قدیمی برای پیدا کردن و رفع آنها، به اندازه کافی کارآمد نبوده است اما شاید هوش مصنوعی بتواند به سادگی و سرعت این فرآیند کمک کند.
پژوهشگران "دانشگاه واترلو" (UW) کانادا که استفاده از هوش مصنوعی را برای تعمیر جاده‌ها بررسی می‌کنند، نرم‌افزاری ابداع کرده‌اند که نه تنها می‌تواند به تعمیر جاده ها کمک کند بلکه برای تعمیر و نگه‌داری ساختمان نیز کارآمد است.
این گروه پژوهشی به سرپرستی "جان زلک" (John Zelek)، استاد مهندسی دانشگاه واترلو، برای ابداع سیستم خود، از تصاویر جاده‌ موجود در سرویس "نمای خیابان گوگل" (Google Street View) استفاده کردند. این سیستم جدید، برای یافتن گودال‌ها، شکاف‌ها و مشکلات دیگر، تصویر جاده‌ها را به صورت خودکار بررسی می‌کند.
ممکن است مقامات شهر بتوانند از این نرم‌افزار برای تحلیل تصاویر ثبت شده با دوربین تلفن همراه نیز استفاده کنند. زلک گفت: اگر دولت‌ها این اطلاعات را در اختیار داشته باشند، می‌توانند برای تعمیر جاده با هزینه کم، بهتر برنامه ریزی کنند. کاهش هزینه تعمیر جاده، کاهش مالیات را به دنبال خواهد داشت.
پژوهشگران دانشگاه واترلو قصد دارند از این سیستم، علاوه بر پروژه‌های ساختمانی، برای بررسی تصاویر پل‌ها، ساختمان‌ها و زیرساخت های دیگر که با استفاده از پهپاد ثبت شده‌اند، استفاده کنند.
زلک افزود: در صورتی که در بنای یک ساختمان مشکلاتی وجود دارند، بهتر است پیش از اتمام ساخت، مشخص شوند.
نتایج این پروژه، در ماه سپتامبر، در کنفرانس " European Signal Processing" ایتالیا ارائه خواهند شد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار