جمعه 10 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات اعتماد به اندروید؛ آری یا نه؟

 
 

شنبه 3 شهريور 1397

اعتماد به اندروید؛ آری یا نه؟

 
 

برخی محققان مدعی شده‌اند که سیستم عامل اندروید بسیار بیشتر از آنچه که عموم کاربران تصور می‌کنند، اطلاعاتشان را به گوگل ارسال و مخابره می‌کند.

بر اساس نتایج و یافته های پژوهشگران و محققان فعال در دانشگاه وندربیلت ایالات متحده آمریکا، سیستم عامل اندروید و مرورگر اینترنتی گوگل کروم اطلاعات کاربران را حتی بدون درخواست آن‌ها یا کسب اجازه، به صورت خودکار و اتوماتیک به گوگل ارسال و مخابره می‌کنند که این امر می‌تواند به نوبه خود، حریم خصوصی و اطلاعات مربوط به مکان جغرافیایی و شخصی افراد را نقض کند.
این در حالیست که گوگل در پاسخ به این ادعا اظهار کرده است: تمامی این نتایج و تحقیقات انجام شده توسط یک لابی گری حرفه در واشنگتن صورت پذیرفته و حالا توسط شاهدان اوراکل رسانه‌ای شده است تا دست به تخریب شرکت بزرگ و خوش آوازه گوگل بزنند.
البته چندی پیش نیز گزارش‌های بسیاری مبنی بر جمع‌آوری اطلاعات مکانی کاربران توسط گوگل حتی بدون اطلاع آنها و در هنگام غیرفعال بودن سرویس ماهواره‌ای Location گوشی‌های اندرویدی، منتشر شده بود که حفاظت از حریم خصوصی افراد را از سوی گوگل به چالش می‌کشاند.
با توجه به آن‌که در چند سال اخیر انگشت اتهام بسیاری از کاربران و دولت‌های جهان به سمت و سوی شرکت‌های فناوری و غول‌های تکنولوژی نشانه رفته است، حساسیت‌ها روی گوگل و اپل به شدت افزایش یافته است؛ به‌گونه‌ای که به تازگی گزارش جدیدی منتشر شده که نشان می‌دهد گوگل حتی درصورتی که کاربران از گوگل درخواست فعال‌سازی و دسترسی به مکان جغرافیایی (Location) نکرده بودند، نیز این شرکت به اطلاعات حساس و خصوصی آن‌ها نظیر مکان جغرافیایی گوشی هوشمند کاربران دسترسی داشته است.
در بسیاری از اپلیکیشن‌های اندرویدی و سرویس‌های گوگل، از کاربران سوال متنی به معنای درخواست صدور اجازه برای دسترسی به مکان جغرافیایی کاربران پرسیده می‌شود و آن‌ها تنها در صورت تایید، به گوگل و برنامه مذکور اجازه می‌دهند که از اطلاعات شخصی و خصوصی آن‌ها نظیر Location استفاده کرده و درصورت نیاز، در اختیار سرویس مربوطه بگذارد.
انتشار این اخبار خود به تنهایی شهرت و آوازه بلندمدت شرکتی همچون گوگل را می‌تواند به شدت به مخاطره بیندازد، اما سخنگوی گوگل با تکذیب و رد این شایعات، همچنان نتایج تحقیقات جدید را «گمراه کننده» نامیده و تاکید کرده که این جریان سازی ها همگی به منظور تخریب گوگل صورت گرفته است.
اما این پژوهش‌ها نشان می دهد که اطلاعات مکانی کاربران حتی بدون آن‌که فعالانه از گوشی‌های اندرویدی یا مرورگر گوگل کروم خود استفاده کنند، هم به گوگل فرستاده شده است.
سیستم عامل موبایلی اندروید و مرورگر اینترنتی گوگل کروم از سرویس های محبوب و پرطرفداری هستند که توسط شرکت گوگل توسعه و ارائه داده شده‌اند.
گوگل در مدت‌های اخیر به شدت تحت تاثیر نگرانی های امنیتی و حق امتیاز توسعه سرویس های مختلف زیر تیغ مجلس نمایندگان آمریکا، دادگاههای حقوقی و شرکت های تکنولوژی بوده و بارها مجبور شده است که در این خصوص پاسخ بدهد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
چهار مظنون در رابطه با پرونده مرحوم مهرجویی بازداشت شده‌اند

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار