جمعه 10 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی عرضه گوشي‌هاي توقيفي دردي را دوا نمي‌كند

 
 

يكشنبه 11 شهريور 1397

عرضه گوشي‌هاي توقيفي دردي را دوا نمي‌كند

 
 

نائب رييس كميسيون فاوا اتاق بازرگاني ايران اعلام كرد عرضه گوشي‌هاي توقيفي با نرخ ارز دولتي يا با قيمت كارشناسي شده دردي را دوا نكرده و نهايتا تاثيرات كوته مدت بر بازار خواهد داشت.

به گزارش هموطن آنلاین به نقل از روابط عمومي فدراسيون ICT اتاق بازرگاني ايران، نائب رييس كميسيون فاوا اتاق بازرگاني ايران با اشاره به تاثير احتمالي عرضه600 هزار گوشي با ارز دولتي و يا با نرخ كارشناسي شده، بر قيمت موبايل در كشور ابراز داشت: توجه داشت باشيد كه عرضه 600هزار موبايل با نرخ ارز دولتي و يا با نرخ كارشناسي‌شده دردي را دوا نمي‌كند؛ ممكن است اين اقدام در كوتاه مدت به شكل كمرنگ اثراتي داشته باشد اما امروز بازار قيمت را به شكل خودكار مديريت مي‌كند. وي افزود: به علاوه بايد مشخص شود كه اين 600 هزار گوشي چه نوع گوشي‌هايي هستند و چه تنوعي دارند. ضمنا بايد روشن شود به چه طريقي اين گوشي‌ها قرار است وارد بازار شوند و مدل‌هاي گوشي‌هايي كه قرار است وارد شوند چيست. اگر تمام اين موارد به شكل درست و مطلوب باشد نتيجه مثل عملكرد يك قرص مسكن خواهد بود و باز هم شش ماه بعد يا يك سال بعد با مشكل مواجه مي‌شويم چراكه تحريم‌ها به تازگي شروع شده و در آينده سخت‌تر هم مي‌شوند.
نائب رييس كميسيون فاوا اتاق در حاشيه جليه كميسيونICT اتاق بازرگاني ايران همچنين ابراز داشت: توجه داشته باشيد در بازار موبايل خريدار به صورت خودكار كاهش پيدا كرده و موبايلي كه 3 ماه پيش 4 ميليون تومان بوده الان قيمتش به 10 ميليون تومان رسيده و طبيعتا درآمد مردم هم افزايش پيدا نكرده است. به اين ترتيب افراد زيادي از بازار خريد حذف مي‌شوند. لذا اگرچه ممكن است در يك پروسه زماني فروشنده كسب درآمد كند اما در طولاني مدت اين مساله با كاهش حجم فروش به ضرر فروشندگان نيز هست. درحال حاضر روند فروش بازار موبايل و حتي ساير محصولات فاوا دارد روز به روز كندتر مي‌شود.
نوروزي در ادامه با اشاره به مشكلات صنعت نرم‌افزار كشور ادامه داد: قبل از تحريم‌هاي جديد توليدكنندگان حوزه فاوا داشتند روابط بين‌المللي ايجاد مي‌كردند و حتي برخي شركت‌ها جهت توليد نرم‌افزار براي شركت ثالث در خارج از ايران برنامه‌ريزي كردند. باتوجه به اين كه منابع انساني متفكر و با تجربه در ايران داريم، لذا مي‌توانيم با هزينه كمتر توليد و خدمات را براي كشورهاي ديگر داشته باشيم. اما باتوجه به تحريم‌هاي فعلي و روند افزايشي نرخ ارز در دراز مدت در صنعت نرم‌افزار با چالش مواجه مي‌شويم چون يك مركز توليد نرم‌افزار براي خريد نرم‌افزارهاي مورد نياز جهت توليد و نيز سخت‌افزارهايي كه بايد در اختيار نيروهاي خود بگذارد با چالش جدي مواجه مي‌شود. با توجه به افزايش نرخ ارز امكان خريد دستگاه و نرم‌افزارهاي جديد وجود ندارد لذا به مرور كيفيت كار پايين آمده و سرعت توليد نيز نسبت به تكنولوژي‌هاي روز دنيا عقب خواهد ماند.
وي در خاتمه خاطرنشان ساخت: از سوي ديگر باتوجه به تحريم‌ها، امكان مبادلات اقتصادي با كشورهاي خارجي وجود نخواهد داشت و در نتيجه حتي اگر محصول با كيفيتي نيز توليد شود، امكان فروش آن وجود ندارد؛ پس بازار خود را از دست خواهيم داد. در نتيجه اين شرايط افراد نخبه‌اي كه توان توليد نرم‌افزار را دارند از كشور مي‌روند و حتي اگر به كشورهاي غربي نروند، راهي كشورهاي همسايه از همسايه‌هاي عربي تا كشورهايي نظير ارمنستان و تاجيكستان مي‌شوند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
چهار مظنون در رابطه با پرونده مرحوم مهرجویی بازداشت شده‌اند

يادداشت
:: اقتصادی ::
واریز حقوق کارکنان تا ۲۰ اسفند / پرداخت عیدی طی امروز و سه شنبه

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار