چهارشنبه 27 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی: پستچی بودن یک ارزش است

 
 

دوشنبه 16 مهر 1397

رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی: پستچی بودن یک ارزش است

 
 

رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در همایش روز جهانی پست با اشاره به اینکه پستچی بودن یک ارزش محسوب می شود، گفت: امروز پستچی امانتدار مردم است.

نماینده مردم کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی با بیان این که اکثر افراد اداره پست این استان ایثارگر، بسیجی و جز خانواده های متدین هستند تصریح کرد: پست در ایران دارای سابقه ای طولانی است و به یک صنعت مهم تبدیل شده است.
وی ادامه داد: کارهای زیادی برای مکانیزه شدن پست در ایران انجام شده است اما باید بیشتر باید تلاش کرد تا سرعت در این زمینه افزایش یابد.
اکبریان در ادامه به مسوولان توصیه کرد: درِ اتاق های خود را به روی مردم باز بگذارید و همیشه به یاد داشته باشید که برای خدمت به این مردم در این جایگاه هستید و این امر موجب جلب اعتماد آنان می‎شود. رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان این که امروز دولت در سخت ترین شرایط اقتصادی به سر می برد تصریح کرد: در وضعیت تحریم های اقتصادی انتقادات زیادی مانند این که چرا در جنگ تحمیلی چنین شرایطی نبود؟ می شود که در پاسخ باید گفت که زمان جنگ، فضای مجازی وجود نداشت و این همه رسانه علیه نظام فعالیت نمی کردند. اکبریان با بیان این که دشمن تلاش کرده تا اعتماد مردم به مسوولان را کم کند تصریح کرد: خواسته دشمن در این زمینه تا حدودی محقق شده، اگرچه کمبودها زیاد است اما امنیت در ایران وجود دارد دشمن ما به دنبال این است که با ناامیدی امنیت را از مردم بگیرد. رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس تاکید کرد: گرفتن امنیت به ضرر همه افراد حتی مخالفان با نظام است بنابراین باید مراقب باشیم که امنیت حول محور ولایت فقیه را حفظ کنیم. اکبریان افزود: ما در مجلس به رغم کاستی ها و با وجود تذکرات و استیضاح، باید به دولت کمک کنیم چون دشمن به دنبال اختلاف مجلس و دولت است. بنابراین باید منازعات را در داخل حل کنیم. وی با اشاره به سیاه نمایی برخی از نظام جمهوری اسلامی اظهار کرد: برخی در تلاش هستند که در شرایط نظام سیاه نمایی کنند که در این 40 سال چیزی جز بدبختی به مردم تحمیل نشده است و این موضوع در میان نماینده های مجلس نیز وجود دارد. افرادی که ایران را با کشورهای کره جنوبی و ژاپن مقایسه می‎کنند و باید گفت که این کشورها مستعمره آمریکا هستند و دوره جنگ را طی نکرده اند. رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: قدر امنیت و ولایت فقیه را بدانیم و در این راه با عقلانیت پیش برویم.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
تشییع پیکر بهروز رضوی
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار