دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات دسترسی مردم جهان به اینترنت کمتر شده است

 
 

پنجشنبه 3 آبان 1397

دسترسی مردم جهان به اینترنت کمتر شده است

 
 

آمارها حکایت از کاهش دراماتیک رشد دسترسی مردم جهان به اینترنت دارد و انقلاب دیجیتال برای میلیاردها نفر از مردم جهان به آرزو تبدیل‌شده است.

گاردین در گزارشی نوشت: رشد دسترسی جهانی به اینترنت از 2015 بدین سو رو به کاهش گذاشته است و عدم دسترسی زنان و روستاییان فقیری که از آموزش به دورمانده‌اند، فرصت دستیابی به اینترنت را ازدست‌داده‌اند.
جزییات گزارش ماه آینده توسط بنیاد وب سازمان ملل به سرپرستی «سر تیم برنرز- لی» منتشر خواهد شد که نشان می‌دهد رشد 19 درصدی سال 2007 در سال گذشته به 6 درصد کاهش پیداکرده است. «Dhanaraj Thakur» مدیر بنیاد وب می‌گوید: مشکل اینکه برخی آنلاین هستند و برخی آفلاین، افزایش نابرابری‌ها میان مردم جهان است که بیشتر از قبل شده است.
در سال 2014 سازمان ملل پیش‌بینی کرد که تا 2017 نیمی از جمعیت جهان آنلاین می‌شوند اما باید تا 2019 و 2020 منتظر شد تا به این رقم‌ها برسیم.(از دید سازمان ملل استفاده از اینترنت با هر ابزاری طی سه ماه گذشته به معنای آنلاین بودن کاربر در هر نقطه‌ای از جهان تلقی می‌شود)
از دست دادن فرصت اقتصادی، عدم دسترسی به اعانه عمومی، آموزش، شبکه‌های اجتماعی، آی دی کارت و خدمات حکومت دیجیتالی؛ ازجمله معایب عدم دسترسی به اینترنت است.
درحالی‌که 98.2 درصد از ایسلندی‌ها و 98 درصد از بحرینی‌ها به اینترنت دسترسی دارند، فقط 1.2 درصد از مردم در اریتره و 1.9 درصد از مردم سومالی آنلاین هستند. اغلب مردم آفلاین در مناطقی زندگی می‌کنند که کمپانی‌های مخابراتی قادر به ارائه سرویس به دلیل گران بودن و صعب‌العبور بودن و نداشتن زیرساخت، نیستند. حتی اگر بتوانند با موبایل آنلاین شده و هزینه اینترنت را بپردازند، به دلیل پایین بودن سطح مهارت و کمبود محتوا به زبان بومی، دسترسی آسان نخواهد بود.
«ملکوم جانسون» قائم‌مقام آی تی یو می‌گوید دیتای 2018 که دسامبر منتشر خواهد شد، روند کاهش دسترسی را به‌وضوح نشان خواهد داد. وی تأکید می‌کند ما نیاز به اتصالات اینترنتی ارزان‌قیمت‌تر و محتوای جذاب‌تر برای مردم داریم تا جلوی روند کاهشی را بگیریم.
بر اساس آمار دانشگاه برکلی در سال 2012 با افزاش 10 درصدی دسترسی به اینترنت پرسرعت شاهد افزایش تولید ناخالص داخلی تا 1.35 درصد در کشورهای درحال‌توسعه بودیم. آمار دیگری حکایت از این دارد که دوبرابر شدن اینترنت موبایل باعث افزایش GDP تا نیم درصد شده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار