جمعه 29 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات هکرها در کمین تلویزیون‌های هوشمند هم هستند!

 
 

شنبه 3 آذر 1397

هکرها در کمین تلویزیون‌های هوشمند هم هستند!

 
 

کارشناسان می‌گویند که تلویزیون‌های هوشمند نیز همانند سایر دستگاه‌های الکترونیکی قابل هک شدن هستند.

با توجه به افزایش روزافزون نفوذ هکرها و مجرمان سایبری به وسائل الکترونیکی همچون رایانه و گوشی‌های هوشمند، بسیاری از کارشناسان فعال در حوزه امنیت سایبری بر این باورند که تلویزیون‌های هوشمند نیز در معرض هک و نفوذ هکرها قرار دارند.
به گزارش ایتنا از ایسنا، این مساله نشان می‌دهد که تلویزیون‌های هوشمند نیز در برابر نفوذ هکرها و بدافزارهای رایانه‌ای آسیب پذیری بالایی دارند و کاربران به منظور محافظت از تلویزیون‌های هوشمند خود باید نهایت تلاش خود را بکنند تا هکرها به حریم خصوصی آنها دسترسی و نفوذ پیدا نکنند. البته تلویزیون‌های هوشمند یک تفاوت بسیار فاحش با سایر دستگاه‌های الکترونیکی دارند و آن نیز عدم ذخیره‌سازی اطلاعات شخصی و حریم خصوصی در آنهاست که موجب می‌شود در مقایسه با سایر وسائل الکترونیکی از امنیت سایبری بیشتری برخوردار باشد.
انجمن تکنولوژی مصرف کنندگان (CTA) به تازگی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده است که بالغ بر ۴۶ درصد از تلویزیون‌های مورداستفاده کاربران هوشمند است و این عدد تا پایان سال جاری میلادی به بیش از ۵۰ درصد می‌رسد.
البته لازم به ذکر است که نحوه ساخت و عملکرد این تلویزیون‌های هوشمند به گونه‌ای طراحی، برنامه‌نویسی و تولید شده است که به صورت پیش‌فرض از سایر دستگاه‌های الکترونیکی مشابه خود امنیت سایبری بیشتری داشته باشد بنابراین انتظار میرود مقاومت بالاتری در برابر نفوذ بدافزار و ویروس های رایانه‌ای دارد.
نیل ویلیامز، مدیر ارشد اجرایی آکادمی کروشال که در زمینه امنیت سایبری فعالیت می‌کند، در این باره به کاربران تلویزیون‌های هوشمند توصیه می‌کند که در صورت عدم نیاز به برخی از قابلیت‌های آن نظیر میکروفون، دوربین و دستیار صوتی هوشمند، آنها را غیرفعال‌سازی کنند تا در صورتی که هکرها به آن دسترسی پیدا کردند، اطلاعات خصوصی آنها افشا نشود بدین گونه که هکرها به صورت مخفیانه از میکروفون و دوربین بکاررفته در صفحه نمایش تلویزیون سواستفاده کرده و صدا و تصویر کاربران و قربانیان موردنظر را شنود و ردیابی می‌کنند.
پیشتر نیز بسیاری از کارشناسان فعال در حوزه امنیت سایبری برآورد کرده بودند که با گسترش فناوری اینترنت اشیا (IoT) و شهرهای هوشمند، امنیت سایبری و مساله حفاظت از حریم خصوصی کاربران یکی از بزرگترین چالش‌هایی است که مردم و کاربران با آن مواجه خواهند شد. بنابراین می‌توان گفت که یکی از نمونه‌های بارز اتصال دستگاه‌های الکترونیکی و لوازم خانگی به اینترنت، تلویزیون‌های هوشمند است و شرکت های سازنده آنها نیز باید تدابیر ویژه ای به منظور افزایش ضریب ایمنی این دستگاه‌ها بیندیشند.
به گفته کارشناسان، البته تمامی مواردی که در آن تلویزیون‌های هوشمند هک می‌شوند، توسط هکرها و مجرمان سایبری صورت نمی‌پذیرد بلکه در بسیاری از موارد به دلیل سهل‌انگاری خود کاربران اتفاق میفتد که به واسطه کم‌تجربگی و اطلاعات کم در مورد محافظت از حریم خصوصی رخ میدهد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
تشییع پیکر بهروز رضوی
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار