خبرگزاري سلام - بررسي هاي جديدي که در قاره اروپا صورت گرفته نشان مي دهد که مردم اين قاره ترجيح مي دهند براي دسترسي به اينترنت پرسرعت از خدمات شرکتهاي مخابراتي بخش خصوصي و دولتي و نه خدمات اپراتورهاي تلويزيون کابلي استفاده کنند و همين امر موجب شده تا سهم اين موسسات از بازار خدمات اينترنت پرسرعت تا 15 درصد کاهش يابد.
شرکتهاي ارائه دهنده خدمات تلويزيون کابلي براي اولين بار در اواخر دهه 1990 خدمات اينترنت پرسرعت را به مردم جهان ارائه کردند. اما با استفاده از فن آوري هاي جديد مخابراتي و به خصوص فن آوري DSL در شرکتهاي مخابرات بازار در اين زمينه تا حد زيادي در اختيار آنان قرار گرفت.
مطالعات موسسه Forrester حاکيست که سهم شرکتهاي ارائه دهنده خدمات تلويزيون کابلي درحوزه ارائه خدمات اينترنت پرسرعت از 53 درصد در سال 2000 به 15 درصد در سال 2010 خواهد رسيد. علت اين مساله آن است که خطوط تلفن بر خلاف سرويس هاي تلويزيون کابلي در تمامي خانه هاي اروپاييان وجود دارد و علاوه بر اين شرکتهاي مخابراتي از توان مالي و نفوذ بيشتري نسبت به رقباي خود برخوردار هستند.
کارشناسان Forrester معتقدند که تا سال 2010 بيش از 80 درصد از ساکنان اروپا امکان استفاده از خطوط DSL را پيدا خواهند کرد و ديگر ساکنان اين قاره نيز از فن آوري هاي بي سيم براي اتصال به اينترنت استفاده خواهند کرد. اين موسسه معتقد است که تا 5 سال آينده انحصار مخابراتي در قاره اروپا به طور کامل از بين خواهد رفت و شرکتهاي بزرگ وکوچک متعددي براي جلب نظر کاربران به رقابت خواهند پرداخت.
گفتني است که تا سال 2010 بيشترين ميزان نفوذ خطوط پرسرعت اينترنت متعلق به کشور هلند خواهد بود وکشورهاي آلمان، انگلستان، فرانسه، ايتاليا در رتبه هاي بعدي قرار خواهند داشت.
|