سه شنبه 26 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات شیائومی رکورد زد!

 
 

شنبه 9 آذر 1398

شیائومی رکورد زد!

 
 


درآمد شرکت چینی و نوظهور شیائومی در سه ماهه سوم سال جاری میلادی رکورد زد که بخش زیادی از آن به توسعه اینترنت اشیا و گجت‌های هوشمند خانگی مربوط می‌شود.

شیائومی به عنوان یکی از شرکت‌های نوظهور تولیدکننده موبایل و محصولات فناوری در سال‌های اخیر از استقبال بی‌نظیری از سوی کاربران و رشد قابل توجهی در بازارهای جهانی برخوردار شده است.
بر اساس تازه‌ترین آمار و گزارش های منتشر شده از سوی شیائومی، این شرکت چینی موفق شده است در سه ماهه سوم ۲۰۱۹ میلادی به رکورد جدیدی در میزان درآمدزایی خود دست پیدا کند و از ۷.۶۳ میلیارد دلار نیز عبور کند.
نکته جالب توجه آن است که بخش بزرگی از درآمد قابل توجه شیائومی در این بازه زمانی به اینترنت اشیا (IoT) و گجت‌های هوشمند خانگی مربوط می شود. این در حالیست که میزان فروش بخش گوشی‌های هوشمند این شرکت نیز همچون بسیاری دیگر از تولیدکنندگان موبایل در سومین فصل از سال جاری میلادی افت کرده است.
میزان فروش گوشی‌های هوشمند در این بازه زمانی ۴.۵۹ میلیارد دلار بوده که نشان می دهد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷.۸ درصد کاهش یافته است. شیائومی همچنین در سه ماهه سوم ۲۰۱۹، ۳۲.۱ میلیون دستگاه موبایل در بازارهای جهانی عرضه کرده و به فروش رسانده است که بدین ترتیب در جایگاه چهارم شرکت‌های تولیدکننده گوشی هوشمند قرار میگیرد. این بدان معناست که به گفته کارشناسان و تحلیلگران فعال در موسسه تحقیقاتی کانالیز، سهم فروش آن در بازارهای جهانی ۹.۲ درصد گزارش و اعلام شده است.
گجت‌های هوشمند خانگی و دستگاه‌های مبتنی بر پلتفرم اینترنت اشیا ۲.۲۲ میلیارد دلار از مجموع کل درآمدهای این شرکت را تشکیل داده‌اند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۴۴.۴ درصد رشد و افزایش پیدا کرده است.
بر اساس گزارش وب سایت gsmarena، همچنین تلویزیون‌های هوشمند و لپ‌تاپ‌های شیائومی نیز ۸۲۴ میلیون دلار درآمدزایی برای این شرکت داشته‌اند. به عبارتی دیگر، سهم آن ۳۶.۵ درصد از بازارهای جهانی بوده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار