سه شنبه 26 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات روسیه در یک قدمی جدایی از شبکه جهانی اینترنت!

 
 

چهارشنبه 4 دي 1398

روسیه در یک قدمی جدایی از شبکه جهانی اینترنت!

 
 

دولت روسیه روز دوشنبه اعلام کرد که تست و آزمایش های قطع ارتباط این کشور از شبکه جهانی اینترنت و راه اندازی طرح موسوم به اینترنت ملی و داخلی با موفقیت انجام شده است.

طرح جدایی از شبکه جهانی اینترنت و راه اندازی اینترنت ملی در روسیه که به رونت (RuNet) موسوم است، از مدت‌ها پیش در دستور کار دولت این کشور و سازمان رگولاتوری و نظارت بر اینترنت روسیه قرار گرفته است.
بر اساس اخبار و گزارش‌های منتشر شده در منابع و رسانه های خبری، به نظر می رسد که دولت روسیه در راه اندازی این طرح عزم خود را جزم کرده و به تازگی با انجام تست و آزمایش های مختلف، در تلاش است که با جدیت آن را تا مرحله اجرایی شدن پیگیری کند.
پس از آنکه مدت‌های طولانی بحث بر سر جداسازی اینترنت روسیه از سایر مناطق جهان و شبکه بین‌المللی اینترنت بالا گرفته بود چند ماه پیش بود که برخلاف مخالفان و جنجال های فراوان، قانون جداسازی اینترنت روسیه از شبکه جهانی توسط ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور، مطرح شد و به تصویب رسید.
بر اساس این قانون جدید، سرورهای روسی باید اتصال خود به شرکت و سرورهای خارجی را قطع کنند که این امر به شدت کنترل و نظارت دولت این کشور بر فضای مجازی را افزایش می‌دهد تا در صورت بروز هر گونه جرم در محیط اینترنت از سوی نهادهای مسئول دولتی و سیاسی روسیه قابل پیگیری و ردیابی بیشتر و بهتری باشد.
همچنین یکی از مفاد اصلی این قانون توسعه و بهره برداری از دامنه ملی و سیستم‌های مربوط به آن است که به منظور جلوگیری از خاموشی و قطعی سراسری شبکه اینترنت از سوی سرورهای خارجی در نظر گرفته شده است.
چین و روسیه دو کشوری که همواره به فیلترینگ محتوای منتشر شده در فضای مجازی و بستن شبکه‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌های مختلف نظیر تلگرام و محدودسازی فعالیت و دسترسی کاربران مشهورند، تاکنون اقدامات متعددی را بدین منظور انجام داده‌اند که بر اساس گزارش وب سایت زد دی نت، این طرح از چند ماه قبل در دستور کار نهادهای مسئول و رگولاتوری‌های روسیه بوده که با مخالفت‌هایی نیز از سوی شهروندان در این کشور روبرو شده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
متولد آوریل در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار