چهارشنبه 25 تير 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری رباتی که به راحتی با سیم‌ها کار می‌کند

 
 

سه شنبه 24 تير 1399

رباتی که به راحتی با سیم‌ها کار می‌کند

 
 

پژوهشگران دانشگاه "ام.آی.تی"، نوعی ابزار رباتیک ابداع کرده‌اند که می‌تواند به راحتی با سیم‌ها و طناب‌های باریک کار کند.

پژوهشگران دانشگاه "ام.آی.تی" (MIT)، نوعی گریپر رباتیک ابداع کرده‌اند که می‌تواند اشیای باریکی مانند طناب و سیم را بردارد. شاید این فناوری روزی به ربات‌ها کمک کنند تا کارهایی مانند تا کردن لباس و یا کارهای فنی‌تری مانند شکل دادن به سیم‌ها را انجام دهند.
شاید کار کردن ربات‌ها با اشیای باریک انعطاف‌پذیر، از نظر بسیاری از انسان‌ها تقریبا غیرممکن باشد.
"ریچل گوردون"(Rachel Gordon)، سخنگوی ام.آی.تی گفت: این فناوری می‌تواند روش استانداردی برای ربات‌ها باشد تا به ابزار باریک شکل دهند و با آنها کار کنند.
ابزاری که این گروه پژوهشی ابداع کرده‌اند، یک گریپر مجهز به انگشت است که به انگشتان انسان شباهت دارد. این انگشت‌ها به حسگرهایی از جنس لاستیک مجهز هستند.
همچنین دوربین‌هایی نیز روی بازوی ربات تعبیه شده‌اند. این سیستم، دو کنترل کننده دارد که یکی از آنها برداشتن اشیای نازک و دیگری نگه داشتن آنها را تنظیم می‌کند.
در ادامه ایمیل گوردون آمده است: کار کردن با سیم‌ها برای ربات‌ها دشوار است زیرا باید بتوانند هنگام کار کردن با سیم، از افتادن آن نیز پیشگیری کنند. ربات ام.آی.تی در آزمایش‌ها توانست چندین وظیفه از جمله یافتن انتهای سیم و اتصال آن را انجام دهد.
در هر حال، هنوز باید کارهای دیگری در این پروژه انجام شوند تا ربات بتواند با همه سیم‌ها کار کند و عملکرد آن بهبود یابد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار