سه شنبه 26 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات حامیان ترامپ رد ایت را هک کردند

 
 

يكشنبه 19 مرداد 1399

حامیان ترامپ رد ایت را هک کردند

 
 

شبکه اجتماعی مشهور رد ایت روز جمعه شاهد حمله گسترده هکرهای حامی ترامپ بود و آنها انبوهی پیام را در حمایت از رئیس جمهور فعلی آمریکا منتشر کردند.

هکرهای حامی ترامپ با دستکاری ظاهر چندین مجمع آنلاین زیرمجموعه رد ایت پیام ها و تصاویر گرافیکی را در حمایت از ترامپ منتشر کردند.
از جمله مجامع آنلاین هک شده می توان به مجامعی اشاره کرد که حاوی مطالبی در مورد مواد غذایی، فضا، ورزش و برنامه های تلویزیونی بودند. اکثر این مجامع در حال حاضر از آثار حملات حامیان ترامپ پاکسازی شده اند، اما میلیون ها کاربر رد ایت اثرات مخرب این حمله هکری را از نزدیک دیده اند.
مدیران رد ایت از تحقیق در این زمینه خبر داده و افزوده اند که علت این مساله نفوذ به حساب های کاربری مدیران این شبکه اجتماعی بوده است. حساب های یادشده فعلا برای بررسی بیشتر قفل شده اند. رد ایت چندی قبل یک مجمع آنلاین زیرمجموعه خود را که متعلق به حامیان ترامپ بود به علت نفرت پراکنی و انتشار مطالب مروج خشونت حذف کرد و به نظر می رسد حمله هکری اخیر واکنشی نسبت به این رویکرد رد ایت باشد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
متولد آوریل در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار