چهارشنبه 27 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات تهدید روسیه برای فیلتر توییتر

 
 

چهارشنبه 27 اسفند 1399

تهدید روسیه برای فیلتر توییتر

 
 

یک مقام روسی اعلام کرد اگر توییتر به درخواست کشورش برای حذف محتوای مجرمانه عمل نکند، ظرف مدت یک ماه فیلتر خواهد شد.

مسکو هفته گذشته به تلافی امتناع توییتر از عمل به درخواست دولت روسیه برای حذف محتواهای مشخص، سرعت دسترسی به توییتر در داخل این کشور را کاهش داد.
توییتر در آن زمان نسبت به تاثیر اقدامات روسیه بر آزادی بیان ابراز نگرانی کرده و اظهارات مقامات روسیه را که مدعی هستند این پلتفرم برای اشاعه رفتارهای غیرقانونی مورد استفاده قرار می گیرد را رد کرده بود.
در اقدامی که تنشهای اخیر را شدت بخشید، وادیم سوبوتین، معاون مدیر سازمان رگولاتور ارتباطات روسیه (روس کومنادزور) اعلام کرد توییتر به درخواستهای روسیه پاسخ نداده و اگر به این رفتار ادامه دهد، ظرف مدت یک ماه در این کشور مسدود خواهد شد.
خبرگزاریهای روسی به نقل از وی نوشتند: اگر توییتر محتوای مجرمانه که شامل هرزنگاری کودکان و مطالب مربوط به مواد مخدر و خودکشی کودکان است را حذف کند، می تواند از فیلتر شدن اجتناب کند.
پلتفرم آمریکایی توییتر یکی از پنج پلتفرم رسانه اجتماعی است که به دلیل امتناع از حذف پستهای مربوط به تشویق کودکان برای شرکت در اعتراضات ضددولتی ماه جاری هدف شکایت دولت روسیه قرار گرفت.
بر اساس گزارش رویترز، وزارت خارجه روسیه شنبه هفته جاری آمریکا را متهم کرد با استفاده از فرصتهای فناوری اطلاعات، وارد رقابت غیرمنصفانه شده و پلتفرمهای رسانه اجتماعی را به رفتارهای تبعیض آمیز و خودسرانه در سانسور محتوا متهم کرد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
متولد آوریل در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار