پنجشنبه 9 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گوشه و کنار IT کاهش ۵۰درصدی آسیب‌های کارگران با اسکلت‌های رباتیک

 
 

سه شنبه 24 فروردين 1400

کاهش ۵۰درصدی آسیب‌های کارگران با اسکلت‌های رباتیک

 
 

اسکلت‌های رباتیک یا اسکلت‌های خارجی یا ربات‌های پوشیدنی شبیه به آنچه مردان آهنی در فیلم‌ها به تن می‌کنند، همان چیزی است که از آسیب دیدگی کارگران در مشاغل مختلف که شامل برداشتن اشیای سنگین و غیره است، جلوگیری می‌کند.

در مورد نیاز روزافزون به ربات‌های ساماندهی انبارها برای پاسخگویی به افزایش تقاضای اخیر محصولات تجارت الکترونیکی صحبت‌های زیادی شده است.
اکنون یک شرکت موسوم به "SuitX" طرح دیگری در نظر دارد. این شرکت که توسط آزمایشگاه مهندسی انسانی دانشگاه "کالیفرنیا برکلی" تاسیس شده است، با استفاده از اسکلت‌های مکانیکی در حال بهبود کارایی کارگران انبارها و همچنین جلوگیری از وارد آمدن صدمات به آنها است.
گزارش‌های جدید حاکی از آن است که ۲۸ هزار ۵۰۰ انبار جدید تا سال ۲۰۲۵ در سطح جهان ساخته می‌شود تا به تقاضای روزافزون محصولات تجاری الکترونیکی و سفارشات آنلاین کالا پاسخ دهد. اگرچه ربات‌ها مانند ربات جدید شرکت "بوستون داینامیکس" موسوم به "استرچ"(Stretch) بدون شک نقشی حیاتی در تصاحب بخشی از حجم کار خواهند داشت، اما نیروی انسانی هنوز نقش مهمی را در این زمینه ایفا می‌کند.
اسکلت‌های خارجی(exoskeleton) شرکت "SuitX" که گاهی اوقات با عنوان "ربات‌های پوشیدنی" نیز شناخته می شوند، انسان‌ها را قادر می‌سازد کارهایی نظیر بلند کردن اشیای سنگین را به راحتی و بدون آسیب به ستون فقرات و دیگر قسمت‌های بدن انجام دهند، کاری که در غیر این صورت به ماشین آلات سنگین برای انجام آن نیاز داشتند.
این شرکت در حال استفاده از پیشرفت‌های اخیر در فناوری‌های اسکلت خارجی است تا آنها را برای استفاده‌های مختلف سازگار و آماده کند.
شرکت "SuitX" در حال حاضر سه ربات پوشیدنی به نام‌های "ShoulderX"، "BackX" و "LegX" را ارائه می‌دهد که همانطور که از نام‌های آنها پیداست برای حمایت از شانه‌ها، کمر و پا طراحی شده‌اند.
این اسکلت‌های خارجی نه تنها به کاربران اجازه می‌دهند مواد سنگین را بلند کنند، بلکه توانایی کمک به افراد معلول را در راه رفتن نیز دارند.
اسکلت‌های خارجی این شرکت هم اکنون توسط خودروسازانی مانند "جنرال موتورز" و "فیات" در حال آزمایش است. این ربات‌ها برای کاهش خستگی عضلات طراحی شده‌اند و با کاهش ۵۰ درصدی فعالیت عضلات در شانه‌ها، کمر و زانوها، خطر آسیب عضلانی را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهند.
"آدریان اسپراگ" کارشناس فناوری به بی‌بی‌سی گفت که ادغام انسان‌ها و ماشین‌ها در یک سیستم، زمینه جدیدی از فرصت‌ها را فراهم می‌کند.
وی افزود: بسیاری از برنامه‌های اولیه متمرکز بر کاربردهای نظامی و پزشکی بوده است، اما در چندین سال اخیر استفاده از آنها در موارد مختلف اتفاق افتاده است.
نوآوری در این فناوری به این معنی است که اسکلت‌های خارجی ممکن است در نهایت در سطح جهانی در بازار ارائه شوند تا به کاربران حتی در انجام کارهای خانه نیز کمک کنند.
اسکلت‌های خارجی حالا ابعاد جدیدی را به این بحث که کارگران با ربات‌ها جایگزین خواهند شد، اضافه کرده‌اند و دقیقاً مانند دیدگاه شرکت "نورالینک" متعلق به "ایلان ماسک"، ربات‌ها نشان داده‌اند که ما می‌توانیم به جای اینکه در مقابل آنها قرار بگیریم به آنها بپیوندیم.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
چهار مظنون در رابطه با پرونده مرحوم مهرجویی بازداشت شده‌اند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار