جمعه 29 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات شبکه های اجتماعی زیر ذره بین آمریکا برای کشف خشونت و افراط گری

 
 

دوشنبه 25 مرداد 1400

شبکه های اجتماعی زیر ذره بین آمریکا برای کشف خشونت و افراط گری

 
 

طبق گزارشی جدید وزارت امنیت داخلی آمریکا برای ردیابی افراط گرایی شرکت هایی را به کار گرفته تا شبکه های اجتماعی را بررسی و تحلیل کنند.

وزارت امنیت داخلی آمریکا فقط به سیستم‌های داخلی خود برای ردیابی تهدیدهای افراطیان در شبکه‌های اجتماعی اکتفا نمی‌کند.
جان کوهن یک افسر اطلاعاتی در مصاحبه‌ای با وال استریت ژورنال فاش کرد وزارت امنیت داخلی این کشور به دنبال استخدام شرکت‌هایی است تا شبکه‌های اجتماعی را برای وجود نشانه‌هایی از حضور تروریسم و دیگر خشونت‌های افراطی تحلیل کنند. این وزارتخانه از مدت‌ها قبل مشغول بررسی شبکه‌های ا جتماعی بوده است، اما با کمک شرکای خارج از وزارتخانه فعالیت‌های خود را گسترش می‌دهد.
زمزمه‌های اسکن وسیع شبکه‌های اجتماعی در ماه می ظهور کرد اما جزئیات اندکی درباره عملکرد آن مشخص بود.
طبق شایعات وزارت امنیت میهن آمریکا در این پلتفرم‌ها به جای افراد روی روندهای هشدار دهنده تمرکز می‌کند، مانند جنبش‌های افراطی یا تهدیدهایی خاص علیه برخی جوامع.
هدف این اقدام اطلاع از روندهای خشونت آمیز ورای رویدادهایی مانند حمله ششم ژانویه به کنگره آمریکا است، زیرا با وجود فعالیت‌های انبوه در شبکه‌های اجتماعی وزارت امنیت میهن آن را پیش بینی نمی‌کرد.
یکی از شرکت‌های مورد بحث در این حوزه «لوجیکالی» نام دارد. این شرکت هوش مصنوعی و تحلیل‌های انسانی را برای ردیابی محتوای آنلاین در مقیاس وسیع به کار می‌گیرد. همچنین این شرکت قبلاً برای مقابله با اخبار جعلی مربوط به رأی گیری به دولت کمک کرده بود.
البته به گفته این افسر اطلاعاتی وزارت امنیت میهن از شرکت‌ها برای بررسی اطلاعاتی در شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کند که به طور عمومی قابل دسترسی هستند.
در گزارش وال استریت ژورنال نیز اشاره شده این وزارتخانه سعی دارد از آزادی‌های مدنی افراد حفاظت کند. از سوی دیگر به گفته مدیر ارشد اجرایی «لوجیکالی» شرکتش بدون دستور دادگاه نمی‌تواند اطلاعات خصوصی شهروندان آمریکایی را به اشتراک بگذارد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
تشییع پیکر بهروز رضوی
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار