جمعه 19 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اجتماعی ورود سامانه بارشی به کشور و کاهش دما تا پایان هفته

 
 

دوشنبه 20 آذر 1402

ورود سامانه بارشی به کشور و کاهش دما تا پایان هفته

 
 

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران و کاهش دما در برخی نقاط کشور، ورود سامانه بارشی و تشدید آن طی روزهای پایانی هفته خبر داد.

صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: امروز یکشنبه (۱۹ آذر) در اغلب مناطق کشور جوی نسبتا پایدار حاکم است. دوشنبه (۲۰ آذر) در استان‌های ساحلی دریای خزر و بخش‌هایی از اردبیل، بارش باران و وزش باد همراه با کاهش دما پیش‌بینی می‌شود.
وی افزود: سه‌شنبه (۲۱ آذر) با ورود سامانه بارشی به کشور در نواحی شمال غرب، غرب، غرب سواحل دریای خزر و ارتفاعات و دامنه‌های البرز غربی رگبار باران گاهی رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف پیش‌بینی می‌شود. چهارشنبه(۲۲ آذر) نیز با تشدید فعالیت سامانه بارشی، گستره آن غالب مناطق نیمه‌غربی کشور را در بر خواهد گرفت.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: پنجشنبه (۲۳ آذر) از شدت بارش در شمال غرب کشور کاسته شده و سامانه بارشی در ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس در غرب، جنوب غرب، مرکز و جنوب، ارتفاعات و دامنه‌های البرز، سواحل دریای خزر و بخش‌هایی از شمال شرق کشور فعالیت خواهد داشت. همچنین پنجشنبه در نواحی شرق و جنوب شرق کشور افزایش سرعت باد و در برخی نواحی مستعد، خیزش گردوخاک رخ خواهد داد.
وی افزود: از دوشنبه تا اوایل وقت سه‌شنبه با توجه به پایداری و سکون هوا افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در شهرهای صنعتی دور از انتظار نیست. همچنین از بعدازظهر دوشنبه تا پنجشنبه دریای خزر مواج است.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده تصریح کرد: آسمان تهران فردا (۲۰ آذر) کمی ابری تا نیمه‌ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۷ درجه سانتیگراد و در ‌روز سه‌شنبه (۲۱ آذر) قسمتی ابری و غبار صبحگاهی و به‌تدریج افزایش ابر با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا بندرعباس با دمای ۲۹ و ۳۰ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۶- و ۷- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
علت تلاطم بازار ارز در جریان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
:: فناوری اطلاعات ::
فیبر نوری؛ اینترنتی که انتظارات شما را تغییر می‌دهد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

يادداشت
:: اجتماعی ::
استان مرکزی در انتظار مدیران کارآمد و انقلابی

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار