چهارشنبه 10 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی تلاش تل‌آویو برای تخریب گفت‌وگوهای ایران و آمریکا

 
 

شنبه 6 ارديبهشت 1404

تلاش تل‌آویو برای تخریب گفت‌وگوهای ایران و آمریکا

 
 

رژیم صهیونیستی همچون گذشته تلاش‌های خود را برای تخریب دیپلماسی میان ایران و آمریکا به‌کار گرفته است.

همزمان با پیگیری گفت‌وگوها میان ایران و آمریکا که دور سوم آن امروز (شنبه) در مسقط آغاز شده است، تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای اثرگذاری و تخریب در روند گفت‌وگوها نیز ادامه دارد.
«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از اینکه در کاخ سفید مطلع شد که آمریکا به دنبال توافق با ایران است، با چهره‌ای گرفته، سعی کرد از دید دوربین‌های تلویزیونی فرار کند، اما موفق نشد.
طبق گزارش روزنامه جروزالم‌پست، نتانیاهو «ضربه‌ای دردناک و غافلگیرکننده‌ در کاخ سفید دریافت کرد؛ بی‌بی احضار شد تا به او اطلاع دهند آمریکا و ایران در آستانه آغاز مذاکراتی درباره توافقی هسته‌ای بدون او هستند».
دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی اما در تلاشی برای سرپوش گذاشتن بر «ضربه سنگین» رئیس‌جمهور آمریکا به او، «حملات آشکار و مخفیانه» رژیم صهیونسیتی علیه ایران را به‌عنوان دستاوردی برای نتانیاهو معرفی کرد.
علاوه بر نتانیاهو، مخالفان او در سرزمین‌های اشغالی نیز مواضع تندی را علیه ایران اتخاذ کرده‌اند.
«یائیر لاپید» رئیس مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی با حمله به نتانیاهو، گفته که او هنوز شرایط اساسی تل‌آویو برای توافق هسته‌ای با ایران را به رسانه‌ها ارائه نکرده است.
لاپید پنج شرط ضروری را برای این توافق برشمرده که شامل این موارد است: ممنوعیت غنی‌سازی اورانیوم در ایران، حذف اورانیوم غنی‌شده بیش از 3.67 درصد از ایران، برچیدن سانتریفیوژها، بازگشت نظارت دقیق از جمله بازدیدهای سرزده و رسیدگی کامل به برنامه موشک‌های بالستیک ایران.
این شروط در حالی است که ایران بارها اعلام کرده تنها درباره موضوع هسته‌ای با آمریکا مذاکره می‌کند و هیچ مذاکره‌ای درباره موضوعات دفاعی صورت نخواهد پذیرفت. ایران همچنین تاکید کرده غنی‌سازی یک خط قرمز است.

رژیم صهیونیستی نه طرف مذاکره است و نه شرایط دیکته کردن نظرات خود را دارد
علاوه بر این، برخی چهره‌های دموکرات در دولت‌های بایدن و اوباما با همراهی جناح تندرو و جنگ‌طلب در آمریکا و رژیم صهیونیستی با خبرسازی و ایجاد جریان‌های خبری جهت‌دار، هر یک با اغراض و منافع خاص خود درصدد ایجاد اختلال در روند گفت‌وگوها هستند.
رژیم صهیونیستی به دنبال استثمار آمریکا از طریق ذهنیت‌سازی منفی برای تیم ترامپ و کشاندن آن‌ها به اتخاذ مواضع تند و زیاده‌خواهانه است.
رژیم صهیونیستی نه طرف مذاکرات جاری است، نه صلاحیت مذاکرات را دارد و نه شرایط دیکته کردن نظراتش بر مذاکرات را دارد.
این قبیل اظهارات صرفا تلاشی برای تخریب محیط دیپلماسی برای طرف آمریکایی است و هوشیاری آن طرف است که می‌تواند مانع تحقق این اغراض شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
علت تلاطم بازار ارز در جریان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
سرمربی التعاون: از آمدن به ایران خوشحالم/ برای بازی برگشت لباس گرم بیاورید!
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار