شنبه 23 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی وبگردی خوراك انگشت، بدون صاحب

 
 

هموطن آنلاين , پنجشنبه 11 فروردين 1384

خوراك انگشت، بدون صاحب

 
 

يكي از مشتري هاي رستوران وندي كاليفرنيا در حالي كه شامي خوشمزه را در اين مكان زيبا و بي نظير صرف مي كرد به طور كاملا ناگهاني دريافت كه در ظرف غذاي وي يك انگشت وجود دارد.

يكي از مشتري هاي رستوران وندي كاليفرنيا در حالي كه شامي خوشمزه را در اين مكان زيبا و بي نظير صرف مي كرد به طور كاملا ناگهاني دريافت كه در ظرف غذاي وي يك انگشت وجود دارد.

مدير مركز بهداشت اين شهر گفت: مشتري بيچاره در حالي كه يك قاشق غذا را درون دهان خود گذاشته بود و در حال جويدن غذا بود، زير دندان هاي خود چيزي با مزه انگشت را حس كرد و ناگهان همه آن ها را بيرون ريخت. گفته مي شود اين مشتري پس از اين جريان حالت تهوع پيدا كرد و هرچه خورده بود را به بيرون ريخت.

مسئولين پس از آنكه فهميدند چنين چيزي در در ظرف غذا پيدا شده، خيلي سريع بررسي ها و تحقيقات خود را آغاز كردند و بالاخره دريافتند كه اين شيئ انكشت انسان بوده است.

در حالي كه بررسي هاي فراوان براي يافتن صاحب انگشت شروع شده، هنوز معلوم نيست صاحب آن چه كسي بوده است. به نظر مي رسد كه صاحب انگشت قيد اين عضو بدن خود را زده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار