يكشنبه 30 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اجتماعی افزایش آلودگی هوای تهران در 17 روز گذشته

 
 

ايسنا , چهارشنبه 7 ارديبهشت 1384

افزایش آلودگی هوای تهران در 17 روز گذشته

 
 

مديركل محيط زيست استان تهران گفت: ميزان آلاينده منوكسيدكربن و ذرات معلق هواي تهران طي 17 روز گذشته در مقايسه با 17 روز پيش از آن به ترتيب 4/31 و 6/9 درصد افزايش يافت.

افزایش آلودگی هوای تهران در 17 روز گذشته
دكترمحمدحسن پيراسته در جلسه كميته اجرايي كاهش آلودگي هواي تهران با اعلام این خبر افزود: از 18 فروردين ماه تا 3 ارديبهشت ماه جاري «فاطمي» و «سرخه‌حصار» به ترتيب آلوده‌ترين و پاكترين نقاط به لحاظ آلایندگی بودند. پیراسته افزود: طي مدت ياد شده 6 درصد روزها در شرايط «ناسالم»، 76 درصد در شرايط «سالم» و 18 درصد در شرايط «پاك» قرار داشت و روزهاي جمعه 2 ارديبهشت ماه و يكشنبه 21 فروردين ماه به ترتيب آلوده‌ترين و پاكترين روزها به لحاظ آلاينده مونواکسید کربن بودند.

شنبه و دوشنبه آلوده‌ترین روزهای تهران

براساس این گزارش مسئول دبيرخانه كميته اجرايي كاهش آلودگي هواي تهران روزهاي دوشنبه و شنبه آلوده‌ترين و جمعه پاكترين روزها به لحاظ آلاينده منوكسيدكربن (شاخص اصلي آلودگي هوا) دانست.

مهندس وحدتي نیز در جلسه فوق افزود: همچنين ماه‌هاي «مهر» و «دي» به عنوان آلوده‌ترين ماه‌ها و «اسفند» و «شهريور» به عنوان پاكترين ماه‌هاي سال بوده‌اند.

وي افزود: بر اساس نتايج حاصل از ايستگاه‌هاي متعدد سنجش و پايش كيفيت هوا، «فاطمي» و «سرخه‌حصار» به ترتيب به عنوان آلوده‌ترين و پاكترين نواحي شهري طي سال 83 محسوب شده‌اند و پس از آن به ترتيب ايستگاه‌هاي «بازار»، «آزادي»، «قلهك»، «پرديسان»، «اقدسيه»، «ويلا»، «تجريش» و «بهمن» به عنوان ساير نواحي آلوده شهر بوده‌اند.

وحدتی با بيان اين كه از لحاظ غلظت سالانه آلاينده منوكسيدكربن طي سال 83، بجز ايستگاه فاطمي كه تحت شرايط «ناسالم» گزارش شده است، ساير ايستگاه‌ها در وضعيت «پاك» و «سالم» بوده‌اند، گفت: در مجموع طي سال 83، به میزان82/31 درصد از ايام تحت شرايط «پاك»، 79/46 درصد تحت شرايط «سالم»، 13/18 درصد تحت شرايط «ناسالم» و 27/3 درصد تحت شرايط بسيار «ناسالم» گزارش شده است.

وحدتي با اشاره به وضعيت آلاينده منوكسيدكربن طي 4 سال گذشته گفت: بررسي‌ها نشان مي‌دهد ميانگين آلاينده ياد شده در اين مدت در وضعيت كيفي «سالم» گزارش شده است و در اين مدت 06/53 درصد روزها در شرايط «پاك»، 79/38 درصد در شرايط «سالم» و 15/8 درصد در شرايط «ناسالم» گزارش شده است.

توقف چرخه تولید 700 مدل موتورسیکلت آلاینده

نماينده شركت بازرسي كيفيت و استاندارد ايران با اشاره به اين كه 700 مدل موتورسيكلت آلاينده با اجباري شدن استاندارد زيست‌محيطي از چرخه توليد حذف شدند، گفت: هم‌اكنون خودرو پژو RD براي دريافت استاندارد آلايندگي يورو 2 (استاندارد مصوب سال جاري) با مشكل مواجهند.

براساس این گزارش مهندس قناتي نیز در جلسه مذکور با اشاره به اين كه تا كنون بيش از 3 هزار تست آلايندگي روي خودروهاي توليد داخل انجام شده است، گفت: طي سال 83 ، شماره‌گذاري و توليد 4 مدل خودرو شامل 2 مدل سيناد ، يك مدل آمبولانس بهمن و يك مدل آمبولانس مزدا كه نتوانستند شرايط استاندارد آلايندگي ECER__ 83 را رعايت كنند متوقف شد. وي به كاهش روند سرانه توليد گازهاي آلاينده خودروها اشاره كرد و گفت:سرانه تولید گاز مونواکسید کربن خودروها در پايان سال 83 به زير 2 گرم بر هر كيلومتر رسيد.

نماينده شركت بازرسي كيفيت و استاندارد ايران افزود: در صورتي كه استاندارد آلايندگي خودروها ارتقا نمي‌يافت هم اكنون بايد 66 ميليون و 500 هزار گرم در هر كيلومتر پيمايش آلودگي داشتيم كه در حال حاضر اين رقم به 4 ميليون و 100 هزار گرم در هر كيلومتر رسيده است. وي با اشاره به اين كه در پايان سال 82، 900 مدل موتورسيكلت در كشور توليد مي‌شد، گفت: با انجام تست‌ها 400 مدل انصراف دادند و 200 مدل هم اكنون توليد مي‌شوند كه بدين ترتيب با استقرار استاندارد، 700 مدل موتورسيكلت آلاينده از چرخه توليد حذف شدند.

وي با اشاره به آخرين وضعيت خودروهاي سواري توليد داخل از لحاظ استاندارد آلايندگي گفت: هم اكنون خودروهاي RD و پرايد براي دريافت استاندارد آلايندگي يورو 2 با مشكل مواجه‌اند.

وي افزود: از كل مدل خودروهاي توليد داخل 29 مدل با تغييرات در بخش موتور قابليت دستيابي به استاندارد يورو 3 را دارند كه اين امر بسيار قابل ملاحظه است.

ممنوعیت شماره‌گذاری خودروهای کاربراتوری 24Z این گزارش می‌افزاید؛ معاون محيط انساني سازمان حفاظت محيط زيست گفت: تمامي خودروهاي كه از موتور Z24 استفاده مي‌كنند بايد از اول دي ماه جاري انژكتوري شوند؛ در غير اين صورت شماره‌گذاري‌ آنها ممنوع است. یوسف حجت در جلسه كميته اجرايي كاهش آلودگي هواي تهران با اعلام اين خبر افزود: همچنين ارائه گواهينامه COP (نمونه خط توليد) نيز از ابتداي خرداد ماه براي تمامي موتورسيكلت‌ها اجباري است.

وي در خصوص آمبولانس‌هاي اسپرينتر كمپاني «دايملر كرايسلر» بنز آلمان كه هم اكنون بيش از 500 دستگاه از آنها در گمرگ متوقف شده است گفت: اين آمبولانس‌ها از سال گذشته در گمرگ مانده و با توجه به اين كه كاتاليست نداشته و آلايندگي بالا ايجاد مي‌كنند، مجاز به شماره‌گذاري نيستند.

 
 

تهدید محیط زیست با 5 میلیون تلفن همراه

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
قتل زن تهرانی در حمام خانه اش / شوهرش تصمیم به مثله کردن جسد داشت که پشیمان شد!

يادداشت
:: اجتماعی ::
استان مرکزی در انتظار مدیران کارآمد و انقلابی

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار