دوشنبه 2 فروردين 1389

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
رقص در میانه بازارم آرزوست!
:: نکته آموزشی ::
نکاتی برای خرید اسکنر

اخبار داخلی حوادث قتل در ایران خودرو

 
 

هموطن سلام , شنبه 31 ارديبهشت 1384

قتل در ایران خودرو

 
 


نزاع میان 2کارگر جوان،کارخانه ایران خودرو به جنایت انجامید.

به گزارش خبرنگار ما صبح روز گذشته به بازپرس ویژه قتل تهران اطلاع دادند مرد جوان که در جریان یک نزاع بشدت مجروح شده بود در بیمارستان جان باخته است.

پس از اعلام این گزارش بلافاصله اکیپ ویژه‏ای از ماموران به بیمارستان اعزام شدند و در تحقیقات اولیه دریافتند مقتول علی نام داشته و 25ساله بوده است.

ماموران در ادامه تحقیقات به کارخانه ایران خودرو محل وقوع جنایت رفتند و به تحقیق از شاهدان عینی پرداختند. شاهدان در این مرحله از تحقیقات به کارآگاهان گفتند: ساعت 8:10صبح بود که «محسن-ع» و «علی-ل» با یکدیگر درگیر شدند و لحظاتی بعد درگیری آنها بالا گرفت و ناگهان محسن با چاقویی که در دست داشت به سوی علی حمله‏ و وی را مجروح کرد پس از این حادثه علی به بیمارستان منتقل شد، اما تلاش‏ها برای نجات جان وی بی‏فایده ماند. ماموران در ادامه محسن را به اتهام قتل دستگیر کردند و وی در بازجویی‏ها به جرم خود اعتراف کرد.

او گفت: هرگز قصد کشتن علی را نداشتم، اما در جریان درگیری به حدی عصبانی شدم که نتوانستم خودم را کنترل کنم و در یک لحظه به او حمله کردم.

بنابراین گزارش تحقیقات در رابطه با این قتل همچنان ادامه دارد.

 
 

انکار قتل در يک نزاع خياباني
کارآگاهان به دنبال قاتل جوان 22 ساله

 
   
 
تحليل
:: تا انتخابات ::
فتنه گري هاي 8 ماه اخير قبل از انتخابات برنامه ريزي شده بود
:: اقتصادی ::
فرزين : فرهنگ مصرف جديدي در راه است
:: فناوری اطلاعات ::
BUZZ جای توییتر و فیس‌بوک را تنگ می‌کند
:: روی خط جوانی ::
آينده در دستان تو ...
:: ورزش ::
دايي: عابدزاده حق نشستن روي نيمكت پرسپوليس را ندارد
:: فرهنگ و هنر ::
موسيقي ايران دست‌خوش سلايق شخصي
:: حوادث ::
6 کشته در محور کاشان - قم

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار