چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی حوادث جک به پایان خط رسید

 
 

هموطن سلام , يكشنبه 15 خرداد 1384

جک به پایان خط رسید

 
 

"جک فیوم" 36 ساله به اتهام قتل و فروش و پخش مواد مخدر به اعدام محکوم شد.

جک به پایان خط رسید
"جک" متهم است با عضویت در یک گروه بزرگ فروش و پخش مواد مخدر طی چند سال میلیون‌ها دلار پول به دست آورد و در سن 34 سالگی باعث قتل یک جوان 22 ساله به نام "استیون بیگ" شد. جک فیوم هنگام حضور در دادگاه هرگونه دخالت در مرگ استیون را انکار کرده است اما شواهد بسیار در دادگاه نشان می‌داد که او قاتل پسر 22 ساله‌ای است که به خاطر نداشتن پول برای خرید مواد مخدر به قتل رسیده است. گفته می‌شود جک فیوم، هنگامی که چندین بار در مقابل وعده و وعیدهای استیون مبنی بر تسویه قرض‌هایش کوتاه آمد بالاخره یک روز به طور جدی از استیون طلب قرضش را کرد. "استیون" که پولی نداشت تا پول مواد مخدری را که از جک می‌خرید تسویه کند تنها راهی که به نظرش رسید این بود که خرید هرگونه مواد از جک را انکار کند تا شاید بتواند به این صورت از پرداخت قرض‌هایش شانه خالی کند. جک که آدم بسیار عصبی و پرخاشگری بود به محض این که فهمید استیون قصد ندارد پولش را پس بدهد شروع به پرخاشگری کرد.
دوستان نزدیک جک که در آپارتمان او حاضر بودند هرچه سعی کردند او را آرام کنند بی‌فایده بود. او که خودش بشدت کوکائین مصرف می‌کرد عصبانی شده بود و انگار هیچ چیز نمی‌فهمید. استیون با دیدن چهره خشن جک تصمیم گرفت هر طور شده به او قول بدهد پولش را پس می‌دهد اما جک دیگر زیربار نمی‌رفت. او می‌دانست استیون هرگز پول موادی را که از او می‌خریده، نداشته و در تمام طول این مدت که بیش از 7 هزار دلار مواد خریده بود با وعده و وعید جک را دلگرم می‌کرده است. درگیری میان جک و استیون فیزیکی شده بود و جک بشدت استیون را کتک می‌زد.
دوستان جک با تصور این که او تنها می‌خواهد استیون را ادب کند تا پولش را پس بدهد در دعوای آنها مداخله نکردند و آنها را به حال خودشان رها کردند تا این که صدای گلوله شنیده شد. دوستان جک که سراسیمه به اتاق دویدند با جسد بی‌‌جان اسیتون بر روی زمین افتاده بود مواجه شدند. جک با اسلحه‌ای که در دست داشت در اتاق ایستاده بود و مبهوت به فاجعه‌ای که مرتکب شده بود نگاه می‌کرد. از همان زمان جک از ایالت کالیفرنیا فراری شد. تلاش ماموران طی سال‌ها برای دستگیری او بی‌فایده بود و او با استفاده از پول زیادی که در اختیار داشت با تغییر چهره و نامش از شهرهای مختلف می‌گریخت و هر بار پلیس را در دستگیری خودش ناکام می‌گذاشت. نام او در لیست قاتلان فراری دیده می‌شد و پس از دستگیری تمام اعضای باند پخش مواد مخدری که جک یکی از عضوهای مهم آن بود سرنخ‌های بیشتری از جک به دست آمد. دوستان نزدیک جک همگی دستگیر شدند و آنها توانستند محل اختفای جک را در اختیار پلیس بگذارند. گرچه باز هم جک با مطلع شدن از دستگیری دوستان نزدیکش از محل اختفایش گریخته بود اما بالاخره تلاش پلیس پس از 2 سال نتیجه داد و جک در حالی که چهره و نامش را تغییر داده بود در یک مزرعه دستگیر شد.
همان طور که پلیس حدس می‌زد جک هرگونه دخالت در به قتل رسیدن استیون را انکار می‌کرد و مدعی می‌شد که هیچ اطلاعی از به قتل رسیدن فردی در آپارتمانش ندارد شهادت دوستان نزدیک جک کافی بود که او به عنوان متهم به قتل استیون در دادگاه حاضر شود. جرم فروش مواد مخدر توسط او نیز کاملا مشخص بود و همین موضوع اتهام او را سنگین‌تر می‌کرد. پس از تشکیل دادگاه‌های فراوان جک که اتهام فروش و پخش مواد مخدر را پذیرفته بود هرگز اتهام به قتل رساندن استیون را به گردن نگرفت اما قاضی دادگاه با وجود شهادت دوستان نزدیک جک او را محکوم شناخت و رای نهایی را برای او صادر کرد. جک به اتهام قتل و فروش مواد مخدر به اعدام محکوم شد و حکم او بزودی اجرا می‌شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار