چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث عمليات مشترک پليس ژاپن و فرانسه براي دستگيري يک قاتل ايراني

 
 

هموطن سلام , يكشنبه 15 خرداد 1384

عمليات مشترک پليس ژاپن و فرانسه براي دستگيري يک قاتل ايراني

 
 

پلیس ژاپن تحقیقات گسترده‏ای را برای دستگیری یک جوان ایرانی که هموطن خود را در توکیو به قتل رسانده، آغاز کرده است.

   عمليات مشترک پليس ژاپن و فرانسه براي دستگيري يک قاتل ايراني
کشف جسد
اواخر سال83 ماموران پلیس جنایی شهر توکیو جسد جوانی را در منطقه روپونگی این شهر کشف و تحقیقات خود را در رابطه با قتل وی آغاز کردند .
ماموران در بررسی‏های اولیه دریافتند مقتول یک جوان ایرانی است که از چند سال قبل وارد ژاپن شده و در توکیو اقامت داشته است.
از سویی پزشکی قانونی پس از معاینه جسد مهدی اعلام کرد وی با اسلحه گرم به قتل رسیده و گلوله از فاصله تقریبا نزدیک به او شلیک شده است.
پس از پایان یافتن تحقیقات اولیه در شرایطی که پلیس توکیو هیچ سرنخی از انگیزه و عاملان این جنایت در دست نداشت، تحقیقات خود را روی زندگی شخصی مهدی متمرکز کرد.
کارآگاهان در این شاخه از کنکاش‏های پلیسی متوجه شدند مهدی در کار خرید و فروش موادمخدر دست داشته و با چند جوان ایرانی دیگر اقدام به قاچاق می‏کرده است.
با افشای این موضوع، یک فرضیه قوی در رابطه با قتل مهدی مطرح شد و کارآگاهان جنایی توکیو احتمال دادند این جوان ایرانی در پی یک تسویه حساب خونین بر سر معامله مواد مخدر جان خود را از دست داده باشد، به این ترتیب تفحص‏های پلیس روی این فرضیه ادامه یافت و کارآگاهان سرانجام توانستند به یک سرنخ مهم دست یابند. آنها دریافتند یکی از افرادی که در کار خرید و فروش مواد با مهدی در ارتباط بوده ، یک جوان ایرانی به نام «مرتضی –م» است.
کارآگاهان پس از شناسایی مرتضی وی را به طور نامحسوس زیر نظر گرفتند
 

" ماموران در بررسی‏های اولیه دریافتند مقتول یک جوان ایرانی است که از چند سال قبل وارد ژاپن شده و در توکیو اقامت داشته است. ... "

 
 
و بعد از آن که مدارک کافی علیه وی بدست آوردند در یک عملیات ضربتی او را دستگیر و به اداره پلیس منتقل کردند.
مرتضی پس از دستگیری ابتدا منکر ارتکاب هر نوع جرمی شد، اما در ادامه بازجویی‏های تخصصی پلیس توکیو هنگامی که متوجه شد مدارک زیادی علیه وی وجود دارد لب به اعتراف گشود.
این جوان گفت: من ، مهدی و 2برادر به نام‏های محسن و فرهاد در کار پخش مواد مخدر در توکیو فعالیت داشتیم تا این که بر سر یک معامله بین محسن که سر دسته باند بود با مهدی اختلاف افتاد و آنها با یکدیگر درگیر شدند.
مرتضی در ادامه اعترافات خود گفت: پس از مدتی درگیری بین مهدی و محسن بالا گرفت و سر دسته گروه تصمیم گرفت وی را به قتل برساند، برای همین روز حادثه من، محسن و برادرش فرهاد به سراغ مهدی رفتیم و پس از مشاجره و درگیری با وی، محسن او را با شلیک گلوله از پای درآورد و سپس پا به فرار گذاشتیم.
پس از اعترافات مرتضی، کاوش‏های پلیسی وارد مرحله تازه‏ای شد و ماموران این بار توانستند در یک عملیات غافلگیرانه دیگر فرهاد –برادر متهم اصلی پرونده- را نیز دستگیر کنند.
فرهاد پس از انتقال به اداره پلیس توکیو اظهارات و اعترافات مرتضی را تایید و برادرش را به عنوان قاتل اصلی معرفی کرد، اما گفت:از محل اختفای وی هیچ اطلاعی ندارد.
پس از دستگیری دومین متهم این پرونده، کارآگاهان جنایی توکیو دامنه تحقیقات خود را گسترش دادند و به جست‏وجوی وسیع برای به دام انداختن محسن پرداختند، اما تلاش‏های آنها در این رابطه به نتیجه‏ای نرسید و تمامی سرنخ‏های آنها از این جوان متهم به قتل با بن بست مواجه شد در چنین اوضاع و احوالی که پلیس از دستگیری محسن ناامید شده بود کارآگاهان مدارکی به دست آوردند که نشان می‏داد وی 6روز پس از وقوع جنایت با یک گذرنامه جعلی از ژاپن خارج شده و به فرانسه گریخته است.
به این ترتیب موضوع به اینترپل اطلاع داده شد و کارآگاهان پلیس فرانسه ماموریت یافتند تحقیقات همه جانبه‏ای را برای دستگیری جوان ایرانی آغاز کنند.
بنابراین گزارش هم اکنون کاوش‏های پلیس ژاپن و فرانسه برای به دام انداختن محسن همچنان ادامه دارد.

 
 

متهم به قتل فراري در تله ماموران

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار