 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ملاقات مادر مقتول مترو كرج با متهم به قتل
|
| | | |
 | مواجهه حضوری مادر مقتول مترو کرج با متهم به قتل سیر جدیدی در روند پرونده به وجود آورد. | به گزارش خبرنگار ما، ترانه بهاری مادر علی احمدپور جوان 19ساله ای که در پی شلیک مرگبار یکی از مسئولان نیروی انتظامی در متروی کرج جان خود را از دست داد دیروز نزد دادستان ویژه روحانیت با متهم به قتل فرزندش دیدار و در مورد روز حادثه با او صحبت کرد.
منصور کرمی، وکیل مدافع، مادرعلی در این رابطه به خبرنگار ما گفت: این دیدار به صورت کاملا خصوصی برگزار شد و فقط دادستان، متهم به قتل و مادر علی در این جلسه حضور داشتند.
وی گفت: در ضمن من دیروز وکالتنامه را روی پرونده گذاشتم و به طور رسمی وکالت مادر علی را پذیرفتم و تقاضای مطالعه پرونده را کردهام که بلافاصله بعد از موافقت به دادسرا خواهم رفت و پرونده را تا وصول نتیجه پیگیری خواهم کرد.
بنابراین گزارش حدود 15روز پیش علی احمدپور جوان 19ساله در مترو کرج توسط یکی از مسئولان قضائی مورد اصابت گلوله قرار گرفت و جان خود را از دست داد.
این پرونده به دلیل روحانی بودن متهم پرونده در دادسرای ویژه روحانیت مورد رسیدگی قرار میگیرد. | | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|