سه شنبه 23 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فرهنگ و هنر محکومیت مجدد «کریستین اسلاتر»

 
 

yahoo , شنبه 25 تير 1384

محکومیت مجدد «کریستین اسلاتر»

 
 

«کریستین اسلاتر» به علت تعدی به زنی در خیابان محکوم به یک سال زندان شد

محکومیت مجدد «کریستین اسلاتر»
هموطن آنلاین- «کریستین اسلاتر» به علت تعدی به زنی در خیابان محکوم به یک سال زندان شد. او که متهم به ارتکاب عمل خلاف اجتماعی در 31 می 2005 است رای دادگاه را مبنی بر محکومیت یک ساله‌اش نپذیرفت و خواستار تجدیدنظر در آن شد.
وکیل اسلاتر، «اریک فرنر» آزادی مشروط و تخفیف مجازات وی را از دادگاه خواستار شده است و اسلاتر را به خاطر ارتکاب جرم درجه 2 مستحق فرستاده شدن به مراکز کار اجتماعی و دادن خدمات به مردم می‌داند.
این هنرپیشه 35 ساله که متهم به تعرض به زنی در یک مغازه نوشابه فروشی است در طول مراسم دادگاه هیچ سخنی بر زبان نیاورد و وکیل وی به تمام سوالات «ریچارد وینبرگ» قاضی دادگاه پاسخ گفت. او هنگامی ترک سالن بدون ابراز هیچ ناراحتی تی‌شرت یکی از طرفدارانش را که عکس او بر ان بود را امضا کرد.
وینبرگ تاریخ 19 آگوست را برای وکیل اسلاتر معین کرده است تا برای پاسخگویی به یک سری از سوالات در دفتر وی حضور یابد. جلسه بعدی دادگاه در 19 سپتامبر برگزار خواهد شد و نظر نهایی دادگاه طبق صحبت‌های قاضی با «اریک فرنر» صادر خواهد شد.
اسلاتر هنرپیشه فیلم‌های «سرخ آبی»، «پیکان شکسته» و «عشق واقعی» قرار بود که برای آخرین تمرین «پرنده شیرین جوانی» در ماه سپتامبر در لندن حاضر باشد.
با توجه به ادعای بعضی از مقامات، اسلاتر و نامزد وی در روز 31 می در ساعت 5/1 شب در کافه‌ای مشغول نوشیدن نوشابه‌های خود بودند که این سانحه به وقوع می‌پیوندد. یکی از شاهدان ماجرا که هویت او معلوم نیست به پلیس زنگ می‌زند و این اتفاق را گزارش می کند. پلیس پس از اندک زمانی اسلاتر را چند خیابان بالاتر از محل کافه دستگیر می‌کند.
اسلاتر در سال 1907 نیز به 3 ماه زندان محکوم شده است زیرا در یک میهمانی پرسروصدا در لس‌آنجلس به علت مستی به ضرب و شتم پلیس پرداخت و یکی از آنها را راهی بیمارستان کرد.

 
 

محكوميت «تام سیزمور» هنرپیشه آمریکایی

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
فیبر نوری؛ اینترنتی که انتظارات شما را تغییر می‌دهد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار