سه شنبه 26 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اجتماعی شاگرد داروخانه‏های دیروز؛ متقاضی تاسیس داروخانه هستند

 
 

مهر , دوشنبه 27 تير 1384

شاگرد داروخانه‏های دیروز؛ متقاضی تاسیس داروخانه هستند

 
 

هم اکنون 11 دانشکده داروسازی و 12 هزار داروساز در کشور وجود دارد و هر سال یکهزار دانشجو در این رشته فارغ التحصیل می شوند که همه آنها جویای کار هستند

شاگرد داروخانه‏های  دیروز؛ متقاضی  تاسیس  داروخانه هستند
دبیر انجمن داروسازان ایران با اشاره به تجمع اعتراض آمیز تعدادی از دانشجویان رشته داروسازی در تهران و برخی از شهرستان‏ها به علت اجازه تاسیس داروخانه توسط غیر داروساز ، گفت: انجمن داروسازان ایران با هر مقام و تشکیلاتی که بخواهد کار تخصصی در زمینه داروسازی را به افراد غیر متخصص واگذار و از این طریق مصالح داروسازان را با خطر مواجه کند بشدت مخالفت می کند.
دکتر سعید واقفی با بیان این که هم اکنون 11 دانشکده داروسازی و 12 هزار داروساز در کشور وجود دارد و هر سال یکهزار دانشجو در این رشته فارغ التحصیل می شوند که همه آنها جویای کار هستند، تصریح کرد: 7 هزار و 500 داروخانه در کشور وجود دارد که توسط داروسازان اداره می شود و با فارغ التحصیل شدن یکهزار نفر داروساز در هر سال این آئین نامه باعث ایجاد مشکل برای فارغ التحصیلان این رشته می شود.
وی اظهار داشت: از آنجا که پایان هرگونه فعالیت توسط این فارغ التحصیلان نظیر داشتن سمت های مختلف در کشور به فعالیت در داروخانه منتهی می شود، اگر این حرفه و تخصص بر اساس اعمال نفوذهایی که توسط برخی از افراد غیر متخصص صورت می گیرد، به افراد غیر متخصص سپرده شود، به طور حتم مورد اعتراض این قشر قرار می‏گیرد.
واقفی با تاکید بر این مطلب که اعمال نفوذ توسط افرادی صورت می گیرد که در ابتدا شاگرد داروخانه بوده اند و با جمع آوری سرمایه ، امروز مطالبی را مطرح می کنند که فاقد وجاهت علمی است ، افزود: سرمایه داران حرفه ای در این شغل در بروز این مشکلات سهم عمده ای دارند چون افراد تحصیلکرده که فعالیت علمی دارند، نمی توانند سرمایه ای را بدست آورند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اجتماعی ::
مرکز معاینه فنی سیار، در منطقه ۲۲ تهران

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار