چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فناوری اطلاعات کارت های اعتباری، راهی برای گسترش فعالیت هکر ها

 
 

هموطن آنلاین , دوشنبه 27 تير 1384

کارت های اعتباری، راهی برای گسترش فعالیت هکر ها

 
 

با توجه به اینکه میزان استفاده از کارت های اعتباری برای انجام خرید های الکترونیکی به میزان قابل ملاحظه ای افزایش یافته است، هکر ها می توانند به آسانی از این کارت ها سوء استفاده کنند.

کارت های اعتباری، راهی برای گسترش فعالیت هکر ها
هموطن آنلاین_یکی از شرکت های فناوری آمریکا در پی مطالعات جدید خود اعلام کرد، یکی از هکر ها با روندی که هم اکنون در پیش گرفته می تواند در آینده نزدیک به بیش از 40 میلیون کارت اعتباری نقوذ پیدا کند.
بر پایه نتایج به دست آمده از مطالعات موسسه بین المللی MasterCard، با توجه به اینکه میزان استفاده از کارت های اعتباری برای انجام خرید های الکترونیکی به میزان قابل ملاحظه ای افزایش یافته است، هکر ها می توانند به آسانی از این کارت ها سوء استفاده کنند.
کارشناسان هشدار داده اند، اگر تا مدتی دیگر برنامه ای قوی برای افزایش امنیت در کارت های اعتباری به کارگرفته نشود، کلاه برداری هایی به ارزش میلیارد ها دلار انجام خواهد شد.
شرکت فناوری CardSystems Solutions در این باره گفت: بر خلاف تلاش های قابل ملاحظه سازمان FBI، تا کنون هیچ مرکزی نتوانسته کلاه برداران اینترنتی را شناسایی کند.
بر اساس پیش بینی های انجام شده، تنها در کشور آمریکا تا پایان سال جاری بش از 14 میلیون مشتری آنلاین و 22 میلیون کارت روادید مورد حمله کلاه برداران اینترنتی قرار خواهند گرفت.

 
 

اطلاعات شخصی مردم، اساس امنیت در جامعه اطلاعاتی
شکاف دیجیتالی بریتانیا از بین می رود
پایگاه اینترنتی فرودگاه پنسيلوانيا 3 بار هک شد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار