 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن آنلاین , شنبه 1 مرداد 1384 |
|
سلول های بنیادین نواقض مادرزادی را درمان می کنند
|
| | | |
 | به کارگیری سلول های بنیادین می تواند نوزادانی را که با نواقض مادرزادی به دنیا می آیند درمان کند. | هموطن آنلاین_محققان دریافته اند، به کارگیری سلول های بنیادین می تواند نوزادانی را که با نواقض مادرزادی به دنیا می آیند درمان کند.
بر اساس نتایج به دست آمده از مطالعات آخیر پژوهشگران انگليسي، آمريكايي و سوئدي، سلولهاي بنيادي قادرند نواقص نوزادانی که مبتلا به اختلالات مادرزادی هستند درمان کنند.
تحقیقات پیشین نشان داده بود، بافتهاي ماهيچه و استخوان در گردن و شانهها، نوعی متفاوت از سلولهای بنيادين هستند که می توانند نواقص مادرزادی را از میان بردارند.
بررسی های اخیر نشان داده است، در حالی که سلولهاي بنيادين موجود در ماهیچه، گردن و شانه با دیگر سلول های بنیادین بدن یکسان هستند، می توانند ساختار استخوانهايي كه به آن ها متصل ميشوند را تغییر دهند.
دانشمندان در تلاشند تا با به کارگیری نتایج به دست آمده از این بررسی ها، راهی جدید برای درمان نواقص مادرزادی بیابند.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|