 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایسنا , شنبه 1 مرداد 1384 |
|
بازارهای میوه و ترهبار استاندارد میشود
|
| | | |
 | بازارهاي ميوه و ترهبار تا پايان سال آينده استانداردسازي و به بازارهاي جديد و مجهز تبديل ميشوند.
| مديرعامل سازمان ميادين ميوه و ترهبار شهرداري تهران گفت: بازارهاي ميوه و ترهبار تا پايان سال آينده استانداردسازي و به بازارهاي جديد و مجهز تبديل ميشوند.
محمود صلاحي با بيان اين كه بسياري از بازارهاي ميوه و ترهبار موجود فاقد امكانات لازم هستند، افزود: بر اساس برنامهريزيهاي انجام شده بازارهاي جديد 3 طبقه داراي امكاناتي همچون آسايشگاه كارگران، آسانسور، انبار و سردخانه جايگزين بازارهاي فعلي و قديمي ميشوند.
وي با اشاره به این که هماكنون 4 بازار جديد با اين امكانات در مناطق مختلف شهر تهران راهاندازي شده كه براي هر كدام از اين بازارها بدون احتساب قيمت زمين 600 تا 700 ميليون تومان هزينه شده است، گفت: 2 بازار جديد نيز بزودي راهاندازي ميشود.
مديرعامل سازمان ميادين ميوه و ترهبار شهرداري تهران تصريح كرد: با توجه به اين كه راهاندازي بازارهاي ثابت و سيار ميوه و تره بار تاثير بسزايي در دسترسي آسان شهروندان و كاهش قيمت ميوه دارد، لذا راهاندازي اين بازارها ادامه مييابد.
وي با اشاره به اين كه سال گذشته 12 بازار ثابت ميوه راهاندازي شده است، گفت: اين تعداد امسال به 20 بازار افزايش مييابد.
به گفته وي بر اساس گزارش بانك مركزي در سال 83 ميانگين قيمت ميوه در بازارهاي ثابت و سيار 129 درصد ارزانتر از مغازههاي سطح شهر است.
به گفته مديرعامل سازمان ميادين ميوه و ترهبار شهرداري تهران همچنين شماره تلفنهاي 88426429 و 88423969 براي انعكاس شكاياتهاي شهروندان نصب شده است.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|