دوشنبه 22 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فرهنگ و هنر مایکل جکسون از اجتماع کناره گرفته است!

 
 

bbc , جمعه 7 مرداد 1384

مایکل جکسون از اجتماع کناره گرفته است!

 
 

مایکل جکسون بسیار نگران وضعیت فرزندانش و آینده آنها می باشد و این نگرانی باعث شروع مجدد کمر دردهای وی شده است.

مایکل جکسون از اجتماع کناره گرفته است!
هموطن آنلاین – مایکل جکسون خواننده ای که هفته گذشته از حضور در جشن تولد پدرش امتناع کرد هنوز بعد از رفع اتهام خود در ماه ژوئن در هیچ محفل عمومی شرکت نجسته است.
"تام مسرو" وکیل جکسون از ضعف و بیماری و کاهش وزن شدید و از کار افتادگی رودههای او خبر داده است. او همچنین اعلام کرده که موکلش بسیار نگران وضعیت فرزندانش و آینده آنها می باشد و این نگرانی باعث شروع مجدد کمر دردهای او شده است.
وکیل جکسون که وکالت وی را در طول جلسات دادگاه برعهده داشت چند هفته ای است که از موکل خود بعد از صدور رای دادگاه بیخبر است. او با این که کاملا اطمینان دارد که دادگاه جکسون و پرونده وی برای همیشه بسته شده است اما نگران تصویر ویران شده او در اذهان مردم است.
مسرو در مصاحبهای با خبرنگار شبکه BBC گفت:" جکسون هنوز هم در اذهان مردم محکوم می باشد. او حاضر به شرکت در هیچ جلسه دیگری در دادگاه نیست و ما علیه هر تهمت و افترا دیگری به او سخت مبارزه خواهیم کرد."
مسرو امیدوار است که جکسون در آینده اجازه ورود خانواده ها را نیز به سرزمین "نورلند" بدهد تا دیگر شاهد هیچ نوع مشاجره و کشمکشی نباشد. او همچنین به جکسون توصیه کرده که از پذیرایی هر خانوادهای در منزل شخصی خود پرهیز کند.
جکسون ماه گذشته متهم به آزار اذیت پسر نوجوانی از طریق خوراندن الکل و سعی در سوءاستفاده از او بوده است.
او که در طول محاکمه از ضعف شدیدی رنج میبرد و مبتلا به کاهش وزن و کمر دردی شدیدی شده بود، 3 بار در بیمارستان بستری شد.

 
 

«مایکل جکسون» در جشن تولد پدرش حاضر نمی شود!

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
فیبر نوری؛ اینترنتی که انتظارات شما را تغییر می‌دهد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار