سه شنبه 17 تير 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فرهنگ و هنر عذرخواهی استوارت از آنیستن

 
 

yahoo , دوشنبه 24 مرداد 1384

عذرخواهی استوارت از آنیستن

 
 

هنگامی که استوارت از جراحت رساندن ناخواسته خود به احساسات آنیستن آگاه شد، با فرستادن دسته گلی و عذرخواهی فروتنانه‌ای قصد دلجویی از او را داشت.

هموطن آنلاین – کیمبرلی استوارت با فرستادن دسته گلی از جنیفر آنیستن به خاطر نامیدن وی با عنوان "ساده و بی تکلف" در مصاحبه‌ای در مجله بلندر عذرخواهی کرد.
آنیستن پس از مطالعه مصاحبه استوارت در مجله منتشره ماه جولای بسیار عصبانی و مغموم می‌شد و در جوابی به استوارت در مصاحبه با مجله ونیتی فیر گفت: "لقبی را که استوارت مرا با آن نامیده آنچنان به من سنگین آمد که تمام شب من را خراب کرد و باعث شد احساسات من بشدت آسیب ببیند."
دختر راد استوارت در مجله بلندر در مورد آنیستون اینگونه گفته بود: "من او را به این علت بسیار دوست دارم که او فرد بی آلایش و بی‌تکفی و زنی اهل خانه می‌باشد او همیشه کارهای دیگری برای انجام دادن دارد و از جمال و جلال یک هنرپیشه به دور است."
هنگامی که استوارت از جراحت رساندن ناخواسته خود به احساسات آنیستن آگاه شد، با فرستادن دسته گلی و عذرخواهی فروتنانه‌ای قصد دلجویی از او را داشت.
استوارت در مورد کلمات بی‌تامل خود گفته است: "جملات من از آن دسته گفتارهای بی‌تعمقی بود که پس ادعای آن از به زبان آوردنشان پشیمان شدم و با خود اندیشیدم که چه گفتار ابلهانه‌ای از من سر زد. هنگامی که مصاحبه آنیستن را در مجله ونیتی خواندم بسیار ناراحت شدم بنابراین با فرستادن دسته گلی درصدد دلجویی از اوبرآمدم."

 
 

آنیستن از برادپیت می گوید!

حراج یادگاریهای آنیستون

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار