چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی افزایش ارزش معاملات بورس فلزات به بيش از 358 ميليارد ريال

 
 

جمعه 28 مرداد 1384

افزایش ارزش معاملات بورس فلزات به بيش از 358 ميليارد ريال

 
 

در هفته چهارم مردادماه جمعا ‌٧٤ هزار و ‌٣٤٠ تن انواع فولاد، آلومينيوم، مس و روي به ارزش ‌٣٥٨ ميليارد و ‌٦٩١ ميليون و ‌٢٠٠ هزار ريال در بورس فلزات تهران دادوستد شد.

افزایش ارزش معاملات بورس فلزات به بيش از 358 ميليارد ريال
به گزارش اداره اطلاع‌رساني و روابط عمومي سازمان كارگزاران بورس فلزات تهران، تالار اين بورس در هفته مورد بررسي شاهد جمعا ‌٨١ هزار و ‌٥٤٠ تن عرضه و در مقابل ‌١٧٨ هزار و ‌٣٨٠ تن تقاضا براي محصولات فوق‌الذكر بود.
در هفته مورد بررسي ‌٧١ هزار و ‌٧٦٠ تن انواع محصولات فولادي به ارزش ‌٢٧٤ ميليارد و ‌٥٦٥ ميليون و ‌٨٢٠ هزار ريال معامله شد كه به لحاظ وزن و ارزش به ترتيب ‌٥٣/٩٦ و ‌٥٥/٧٦ درصد از كل بازار را به خود اختصاص داده است.
در گروه محصولات مسي نيز دو هزار و ‌٢٠٠ تن انواع مس به ارزش ‌٧٧ ميليارد و ‌٥٢١ ميليون و ‌٧٨٠ هزار ريال معامله شد كه از نظر وزن و ارزش به ترتيب ‌٩٦/٢ و ‌٦١/٢١ درصد از كل بازار را به خود اختصاص داده است.
در گروه محصولات آلومينيومي نيز ‌٣٦٠ تن انواع محصولات آلومينيومي به ارزش شش ميليارد و ‌٣٣٦ ميليون ريال معامله شد كه از نظر وزن و ارزش به ترتيب ‌٤٨/٠ و ‌٧٧/١ درصد از كل بازار را به خود اختصاص داد.
در هفته مورد بررسي در گروه محصولات روي نيز ‌٢٠ تن شمش روي به ارزش ‌٢٦٧ ميليون ريال معامله شد كه از نظر وزن و ارزش به ترتيب ‌٠٣/٠ و ‌٠٧/٠ درصد از كل بازار را به خود اختصاص داده است.
از كل معاملات صورت گرفته در بورس طي هفته گذشته ‌٦٨ هزار و ‌٧٨٠ تن به ارزش ‌٢٦٣ ميليارد و ‌٤٤٠ ميليون و ‌٤٠٠ هزار ريال به صورت سلف و پنج هزار و ‌٥٦٠ تن به ارزش ‌٩٥ ميليارد و ‌٢٥٠ ميليون و ‌٨٠٠ هزار ريال به صورت نقدي دادوستد شد.
آمار كل معاملات بورس در هفته مورد بررسي نسبت به هفته قبل از آن، از لحاظ حجم ‌٣٦ درصد و از نظر ارزش ‌٣٠ درصد كاهش را نشان مي‌دهد.

 
 

حجم كل مبادلات بورس 5/52 درصد رشد كرد
احتمال حذف 100 شركت از بورس
حجم بازار سرمايه 10 برابر مي‌شود

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اقتصادی ::
صادرات تخم مرغ آزاد شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار