 |
توصيه روز |
 |
 |
:: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
:: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
تنها راه مقابله با دشمن صهيونيستي ادامه راه مقاومت و جهاد و تقويت آن است
|
| | |
 | رهبر معظم انقلاب اسلامي فرمودند : تنها راه مقابله با دشمن صهيونيستي ادامه راه مقاومت و جهاد و تقويت آن است. | رهبر معظم انقلاب اسلامي، دیروز در ديدار «رمضان عبدالله» دبير كل جهاد اسلامي فلسطين و هيات همراه با اشاره به پيروزي ارزشمند ملت فلسطين و مقاومت اسلامي در بيرون راندن رژيم صهيونيستي از غزه تاكيد كردند: تنها راه مقابله با دشمن صهيونيستي ادامه راه مقاومت و جهاد و تقويت آن است.
ايشان، گروههاي مقاومت و جهادي را نماد ايستادگي ملت فلسطين و مبارزان صف مقدم دفاع از اسلام خواندند و افزودند: عقبنشيني رژيم صهيونيستي از غزه اگر چه در مقابل خواست و حق ملت فلسطين، بسيار ناچيز است اما در مقابل جبهه دشمن و حاميان رژيم صهيونيستي پيروزي بسيار بزرگي است كه نشان دهنده عجز رژيم اشغالگر قدس ميباشد.
مقام معظم رهبري، با تاكيد بر این که اين پيروزي نشان داد مقاومت نتيجهبخش است، خاطرنشان كردند: اين موفقيت در مناطق ديگر سرزمينهاي اشغالي نيز امكانپذير است و بايد با تكيه بر ملت فلسطين و جوانهاي شجاع فلسطيني و با همكاري گروههاي جهادي مسير مقاومت ادامه يابد.
رهبر معظم انقلاب، با اشاره به ضعيفشدن جبهه دشمن و نشانههاي آن از جمله ناكامي آمريكا در لبنان، عراق و مواجهه سياسي با جمهوري اسلامي ايران، تصريح كردند: اين شكستها به معناي آن است كه جبهه دشمن در حد آن قدرت و قوتي كه ادعا ميكند، نيست و آسيبپذيري بسياري دارد و در مقابل، جبهه حق نيز تواناييهاي فراواني دارد كه بايد از آنها به صورت صحيح استفاده شود.
در اين ديدار رمضان عبدالله دبير كل جهاد اسلامي فلسطين، از جمهوري اسلامي و ملت ايران به عنوان حامي واقعي و مامن ملت فلسطين ياد كرد و با قدرداني از حمايتهاي معنوي ايران از مردم فلسطين افزود: پيروزي غزه نتيجه تاكيد بر ادامه مسير مقاومت بود و حفظ دستاوردهاي اين پيروزي و مقابله با تهديدهاي كنوني نيز تنها با مقاومت امكانپذير است.
وي با تاكيد بر این که جهاد اسلامي، قرارداد آتشبس را مشروط و با حفظ حق مقابله به مثل با هرگونه عمليات نظامي رژيم صهيونيستي پذيرفته است، خاطر نشان كرد: جهاد اسلامي فلسطين همواره بر همكاري با گروههاي جهادي ديگر تاكيد دارد و گروههاي جهادي با توطئههاي خطرناك آمريكا و رژيم صهيونيستي قاطعانه مقابله خواهند كرد.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
:: اقتصادی :: |
 |
|
:: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
:: روی خط جوانی :: |
 |
|
:: ورزش :: |
 |
|
:: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
:: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|