سه شنبه 23 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی وبگردی نگاهي كوتاه به سينماي كانادا

 
 

هموطن , دوشنبه 11 مهر 1384

نگاهي كوتاه به سينماي كانادا

 
 

هيئت ملي فيلم كانادا در سال 1939 تاسيس شد. هدف اصلي اين نهاد اين بود كه كانادا را براي كانادايي ها و مردم كشورهاي ديگر تعريف و توصيف كند.

نقطه سر خط-هموطن-در نقطه سر خط امروز مي خواهيم نگاهي به سينماي كانادا داشته باشيم و به نكاتي از هنر هفتم اين كشور پهناور و برخي مشكلات آن اشاره كنيم:
1-هيئت ملي فيلم كانادا در سال 1939 تاسيس شد. هدف اصلي اين نهاد اين بود كه كانادا را براي كانادايي ها و مردم كشورهاي ديگر تعريف و توصيف كند.
2-هيئت ملي فيلم كانادا كه پس از ورشكستگي صنعت سينماي اين كشور در رقابت با غول هاليوود بنيان نهاده شد، عزم خود را جزم كرد تا به جاي رقابت با سينماي آمريكا، نهادي ملي به وجود آورد تا مردم كشورش با اتكا به آن براي فرهنگ سينماي ملي خود تلاش كنند.
3-توليد فيلم هاي مستند و انيميشن در اين مركز سينمايي باعث شد تا چهارچوب و خط مشي زيبايي شناختي آن مشخص شده و بتواند حمايت هاي مال بيشتري را از آن خود كند.
4-دهه هاي 60 و 70 ميلادي نقطه عطفي براي استوديوهاي سينمايي كانادا بود.
5-هيئت ملي فيلم كانادا نهادي است كه تلاش بسياري براي كشف و پرورش استعدادهاي درخشان در كانادا كرده است و از اين رو نقش مهمي در تاريخ سينما و تلويزيون اين كشور دارد.
6-در دهه 20 ميلادي فردي به نام "ارني شيپمن" استوديويي راه اندازي كرد و فيلم هاي صامتي در آن توليد مي كرد. فيلم هايي كه اكثريت آنها در كوه ها و دشت هاي كانادا مركزيت داشت.
7-يكي از بزرگ ترين مشكلات سينماي كانادا اين بود كه ستارگان فيلم ها پس از كسب كمي شهرت به سوي هاليوود جذب مي شدند. حضور موفقيت آميز آنها در فيلم هاي آمريكايي نيز همواره باعث مي شد تا نسل ديگر بازيگران نيز به اين سينماي فريبنده روي آورند.
8-اين مهاجرت تنها به بازيگران اختصاص نداشت بلكه فيلم سازان سرشناسي نيز كه اكنون براي خود صاحب نام شده اند، مهاجران اين سرزمين بوده اند.
9-يكي ديگر از مشكلات سينماي كانادا عدم توان كافي براي پيشي گرفتن از سرمايه داران و سياست گذاران آمريكايي است. همين امر نيز باعث شد تا اين كشور رفته رفته به عنوان يكي از شعبات سينماي هاليوود بدل شود.

 
 

چند نكته خوشمزه!
چند نكته براي لاغري
به هدف بزنيد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
فیبر نوری؛ اینترنتی که انتظارات شما را تغییر می‌دهد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار