دوشنبه 4 اسفند 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی افزایش 73 درصدي درآمد ماليات‌هاي مستقيم

 
 

هموطن سلام , دوشنبه 5 دي 1384

افزایش 73 درصدي درآمد ماليات‌هاي مستقيم

 
 

در گزارش مالي دولت در 8 ماه سال 1384 آمده است: رقم ماليات‌هاي مستقيم صرفنظر از تركيب اقلام تشكيل دهنده آن در مقايسه با مبالغ وصول شده در مدت مشابه سال 1383 در حدود 7/72 درصد افزايش دارد.

افزایش 73 درصدي درآمد ماليات‌هاي مستقيم
در مورد ماليات‌هاي مستقيم، وصولي ماليات‌هاي مستقيم در هشت ماهه سال 1384 افزون بر مبلغ 45 تريليون و 994 ميليارد ريال بوده است، رقم مذكور صرفنظر از تركيب اقلام تشكيل دهنده آن در مقايسه با مبالغ وصول شده در مدت مشابه سال 1383 در حدود 7/72 درصد افزايش دارد.
بر اساس اين گزارش، مبلغ ماليات مستقيم ياد شده در مقايسه با 12/8 رقم پيش بيني شده در جداول قانون بودجه سال جاري نيز در حدود 7/84 درصد تحقق يافته است، نسبت وصولي ماليات‌هاي مستقيم در 8 ماهه سال 1384 به كل ماليات‌ها در حدود 2/62 درصد مي‌باشد، اين نسبت در سال 1383 در حدود 3/55 درصد بوده است. در اين گزارش، نسبت مالات مستقيم به كل ماليات‌ها با توجه به ارقام منظور در قانون بودجه سال 1384 كل كشور در حدود 6/26 درصد مي‌باشد.
وصول ماليات بر شرکت‌ها ( شامل ماليات عملكرد اشخاص حقوقي دولتي و غير دولتي و علي الحساب ماليات علمكرد سال 1384 شرکت‌هاي دولتي موضوع بندهاي ( ت) و ( ر) تبصره يك قانون بودجه سالجاري) مبلغي در حدود 33 تريليون و 29 ميليارد ريال بوده است كه در مقايسه با مبالغ وصولي در مدت مشابه سال قبل در حدود 2/103 درصد افزايش دارد.
اين گزارش حاكي است: مبلغ مذكور در مقايسه با 12/8 رقم پيش بيني شده در بودجه مصوب در حدود 8/82 درصد تحقق يافته است، وصولي ماليات بر شرکت‌هاي دولتي( بدون احتساب ماليات علي الحساب شركت ملي نفت ايران) و غير دولتي در سال جاري نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ترتيب 69 و 2/20 درصد افزايش داده دارد.

 
 

حرمت موديان در سازمان امور مالياتي حفظ نمي‌شود
تعیین كالاها و خدمات مشمول معافيت مالياتي
ماليات بر ارزش افزوده عادلانه‌ترین روش‌ مالياتي

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اقتصادی ::
واریز حقوق کارکنان تا ۲۰ اسفند / پرداخت عیدی طی امروز و سه شنبه

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار