 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
اعطای 450 میلیارد تومان یارانه وام مسکن به بانک مسکن در سال 85
|
| | | |
 | در لایحه بودجه سال 1385 در نظر گرفته شد که 450 میلیارد تومان یارانه وام مسکن به بانک مسکن در سال 1385 داده شود. | هیات دولت تصمیم در نظر گرفتن اعطای 450 میلیارد تومان یارانه وام مسکن به بانک مسکن در بودجه سال 1385 را گرفته است.براساس این گزارش، این اقدام در پی اعطای وامهای مسکن 8، 12 و 18 میلیون تومانی توسط بانک مسکن به مردم با سود 15 درصد از سوی هیات دولت گرفته شده است.
این گزارش می افزاید: سازمان مدیریت و برنامه ریزی با همکاری وزارت مسکن و شهرسازی موظف شده که اعتبار فوق را به عنوان یارانه در سال 1385 در اختیار بانک مسکن قرار دهد.در همین حال، آیین نامه "نحوه پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به مستاجرین کم درآمد شهری" به پیشنهاد وزارت مسکن و شهر سازی به هیات دولت در قالب 7 ماده مجزا ارسال شده و در کمیسیون اقتصادی دولت هم با اصلاحاتی به تصویب رسیده است.
براساس ماده یکم این آیین نامه اجرایی، در سال جاری معادل 400 میلیارد ریال از منابع قرضالحسنه بانک مسکن و طی سالهای 1385 تا 1388، همه ساله مبلغ 800 میلیارد ریال از منابع قرضالحسنه کلیه بانکهای کشور در اختیار بانک مسکن قرار می گیرد تا توسط بانک مذکور و با رعایت این آیین نامه به مستاجرین کم درآمد شهری پرداخت شود.نرخ کارمزد تسهیلات موضوع این آیین نامه مطابق مصوبات شورای پول و اعتبار معادل 4 درصد و مدت بازپرداخت آن 5 سال و به روش تقسیط خواهد بود.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|