 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
قيمت نفت به بشكهای 100دلار میرسد
|
| | | |
 | رئيس كمسيون انرژي مجلس گفت: به نظر من باتوجه به شرايط جديد پيش آمده در وضعيت پرونده هستهای و بيانيه چين و روسيه در ارائه گزارش به شوراي امنيت قيمت نفت به بشكهای 100دلار برسد. | كمال دانشيار نماينده ماهستان در جمع خبرنگاران در مورد وضعيت پرونده هستهای ايران تصريح كرد: آمريكاييها چوبي را برده اند بالا كه ايران را بترسانند ولي مطمئن باشيد پرونده ايران هرگز به شوراي امنيت ارجاع نخواهد شد.
وي اظهار داشت: بخشي كه الان با فشار آمريكا بر كشورهاي روسيه انگليس، فرانسه و چين پيش آمده تصميم به ارجاع گزارشي از پرونده هستهای ايران به شوراي امنيت است.
عضو فراكسيون اصولگرايان تصريح كرد: ارائه گزارش به شورا با ارجاع پرونده به شوراي امنيت ساز و كار خودش را دارد.
نماينده ماهنشان افزود: براي ارجاع پرونده به شوراي امنيت بايد دلايلي از انحراف ايران مطرح شد و چون آمريكا مطمئن است كه آژانس نميتواند دلايلي براي انحراف ايران پيدا كند در جهت ترساندن ايران است و در افكار عمومي القاء ميكند كه پرونده به شوراي امنيت ارجاع شده است.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|