 |
توصيه روز |
 |
 |
:: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
:: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
hollywood , جمعه 5 اسفند 1384 |
|
مایکل جکسون و دادگاهی دیگر
|
| | |
 | با وجود اختلاف شدید بین جکسون و همسرش خانم رو در دادگاه کودک آزاری جکسون شرکت کرد و همسر سابقش را فردی مهربان و فداکار خواند. | هموطن آنلاین – دادگاه روز شنبه گذشته حق سرپرستی محض فرزندان مایکل جکسون را از او گرفت.
دادگاه خانواده کالیفرنیا بعد از شکایت دبی رو همسر سابق مایکل جکسون تصمیم گرفت در مورد وضعیت سرپرستی فرزندان آنها، مایکل جونیورو پاریس تجدید نظر کند.
او که از سال 1997 تا 1999 در عقد جکسون پادشاه موسیقی پاپ به سر میبرد هیچگاه با او زیر یک سقف زندگی نکرد. او در سال 2001 حق سرپرستی فرزندان را به مایکل جکسون واگذار کرد اما در سال2004 به علت اتهامات مایکل جکسون از جمله سوءاستفاده جنسی از کودکان تصمیم گرفت سرپرستی فرزندانش را خود به عهده بگیرد.
او در دادگاه گرایش جکسون به دین اسلام را عامل خطرناکی ذکر کرد و ادعا کرد محافظان مسلمان مایکل جکسون ممکن است جان فرزندان او را به خطر بیاندازند.
با وجود اختلاف شدید بین جکسون و همسرش خانم رو در دادگاه کودک آزاری جکسون شرکت کرد و همسر سابقش را فردی مهربان و فداکار خواند.
جکسون که بعد از اتمام دادگاه خود از سال 2005 در بحرین زندگی میکند از زن نامعلومی فرزندی به نام "پرنس مایکل دوم" دارد. جکسون در دهه 60 با دختر الوسین پریسلی ازدواج کرد. اما از او فرزندی ندارد.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
:: اقتصادی :: |
 |
|
:: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
:: روی خط جوانی :: |
 |
|
:: ورزش :: |
 |
|
:: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
:: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|