 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
hollywood , جمعه 5 اسفند 1384 |
|
بدشانسی کیارا نایتلی، جو رایت را متعجب کرد
|
| | | |
 | «او ستارهای بود که زندگی را به فیلم من آورد. من فکر میکردم او حتما در این جشنواره جوایز زیادی را به دست خواهد آورد. من برای او بسیار ناراحت هستم و امیدوارم او بتواند در جشنواره اسکار موفقیتی به دست آورد».
| هموطن آنلاین ـ جو رایت کارگردان «غرور و تعصب» از این که کیارا نایتلی در جشنواره بافتا جایزهای به دست نیاورد، بسیار متعجب شد.
وایت که جایزه مخصوص این جشنواره را به خاطر کارگردانی این فیلم به دست آورد از این که این هنرپیشه نتوانست در این فیلم نظر داوران را جلب کند بسیار متعجب شد و گفت: «او ستارهای بود که زندگی را به فیلم من آورد. من فکر میکردم او حتما در این جشنواره جوایز زیادی را به دست خواهد آورد. من برای او بسیار ناراحت هستم و امیدوارم او بتواند در جشنواره اسکار موفقیتی به دست آورد».
نایتلی در جشنواره اسکار کاندیدای دریافت جایزه بهترین هنرپیشه زن شده است. او ماه آینده با جودی دنچ، فلیسیتیهافمن، چارلیزترون و رسه وایدراسپون برای کسب این جایزه رقابت خواهد کرد.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|