پنجشنبه 4 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث پليس در برابر معمای جنايتي ديگر

 
 

ایسنا , سه شنبه 22 فروردين 1385

پليس در برابر معمای جنايتي ديگر

 
 

ماموران به محض حضور در محل با جسد خونين مردي ميانسال به صورت طاق باز در داخل اتاقي واقع در يك ساختمان قديمي مواجه شدند.

جسد
 

" اين جسد متعلق به شخصي با هويت «محمد ـ ش» حدودا 40 ساله اهل و تبعه كشور افغانستان است كه بر اثر وارد آمدن ضربات عميق در ناحيه سر و صورت به قتل رسيده است. ... "

 
 
يك تبعه افغاني در حاليكه با ضربات چاقو به قتل رسيده بود، در يك منزل مسكوني قديمي واقع در خيابان قزوين كشف شد.
سرهنگ خوئيني، معاون مبارزه با جرايم جنايي آگاهي تهران بزرگ در خصوص كشف اين جسد، گفت: مقارن ساعت 7:55 روز گذشته برابر اعلام مركز پيام پليس آگاهي مبني بر وقوع يك فقره قتل در خيابان قزوين، عوامل اداره دهم آگاهي به همراه بازپرس شعبه هفتم دادسراي امور جنايي به محل حادثه اعزام شدند.
ماموران به محض حضور در محل با جسد خونين مردي ميانسال به صورت طاق باز در داخل اتاقي واقع در يك ساختمان قديمي مواجه شدند.
در اين ميان در تحقيقات به عمل آمده از محل وقوع جرم مشخص شد: اين جسد متعلق به شخصي با هويت «محمد ـ ش» حدودا 40 ساله اهل و تبعه كشور افغانستان است كه بر اثر وارد آمدن ضربات عميق در ناحيه سر و صورت به قتل رسيده است.
ادامه بررسي‌هاي
 

" شخصي به نام «خيرالله» نيز چند روزي پيش از حادثه در منزل مقتول به عنوان مهمان به سر مي‌برده كه پس از شناسايي مورد بازجويي ماموران قرار گرفت كه به دليل اظهارات ضد و نقيض بازداشت شد.... "

 
 
پليسي در خصوص اين پرونده نشان داد: همسر اين مقتول به نام «فاطمه» سه سال پيش متاركه كرده و به شهرستان علي‌آباد گرگان عزيمت كرده است، اين در حاليست كه مقتول صاحب دو فرزند به نامهاي «مهسا» 12 ساله و «اميد» 10 ساله بوده كه با پدرشان زندگي مي‌كردند.
از سوي ديگر تحقيقات پليس از ساكنان ساختمان و اهالي محل مشخص كرد: شخصي به نام «خيرالله» نيز چند روزي پيش از حادثه در منزل مقتول به عنوان مهمان به سر مي‌برده كه پس از شناسايي مورد بازجويي ماموران قرار گرفت كه به دليل اظهارات ضد و نقيض بازداشت شد.
اين در حاليست كه عوامل تشخيص هويت پس از تهيه عكس و فيلمبرداري از محل كشف جسد، يك قبضه چاقوي كماندويي 30 سانتي كه آثار خون بر روي آن مشهود بود و به نظر مي‌رسيد به عنوان آلت قتاله از آن استفاده شده در محل حادثه كشف كردند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار