 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
افزایش خدمت رسانی به مناطق مرزی غرب
|
| | | |
 | با این روند قطعا رونق و توسعه اقتصادی برای مردم منطقه در آینده نزدیک ملموس تر از گذشته خواهد بود. |  رئیس قوه قضاییه گفت: با ارایه تسهیلات بیشتر و ارتقاء سطح مدیریت در مناطق مرزی غرب خدمت رسانی به این منطقه از کشور افزایش می یابد .
آیتالله سید محمود هاشمی شاهرودی در دیدار مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی افزود: با وجود اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی کمک های زیادی به مناطق غرب کشور شده است, بر اساس مصوبه اخیر شورای عالی امنیت ملی ایران, باید با افزایش تسهیلات و ارتقاء سطح مدیریت در مناطق مرزی, سطح خدمت رسانی به مردم این مناطق افزایش یابد.
رییس قوه قضاییه ادامه داد: با این روند قطعا رونق و توسعه اقتصادی برای مردم منطقه در آینده نزدیک ملموس تر از گذشته خواهد بود.
وی با اشاره به تلاشهای خوب مسئولان و نمایندگان مردم استان آذربایجانغربی درباره خدمت رسانی به مردم متدین و متعهد منطقه یادآور شد: دستگاه قضاییی آماده همه نوع همکاری با مسئولان استان و مناطق غرب کشور بوده و تقویت خدمت به این منطقه و افزایش تسهیلات امری لازم و ضروری است .
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|