 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایسکانیوز , شنبه 23 ارديبهشت 1385 |
|
مرد تیرانداز به برادرکشی اعتراف کرد
|
| | | |
 | حسین 51 ساله ساعت 30/10 بامداد 18 مهر 84 برادرش حسن را با شلیک دو گلوله کلت کمری از پا درآورد و یکماه بعد خود را تسلیم پلیس کرد. | 
مرد 51 سالهای که با شلیک دو گلوله، برادرش را در یافتآباد از پا درآورد، امروز در شعبه 71 دادگاه کیفری تهران محاکمه علنی شد.
در ابتدای جلسه رسیدگی به این پرونده که در شعبه 71 و به ریاست قاضی عزیزمحمدی برگزار شد، خاکی ـ نماینده دادستان ـ به تشریح کیفرخواست پرداخت: حسین 51 ساله ساعت 30/10 بامداد 18 مهر 84 برادرش حسن را با شلیک دو گلوله کلت کمری از پا درآورد و یکماه بعد خود را تسلیم پلیس کرد.
خاکی ادامه داد: با توجه به اعترافات حسین و نتیجه معاینات پزشکی قانونی، او از سوی دادسرا، گناهکار شناخته شده از محضر دادگاه برایش تقاضای اشد مجازات ـ مرگ ـ دارم.
سپس بهزاد، یکی از فرزندان قربانی در جایگاه اولیای دم قرارگرفت و گفت: پدرم پنج همسر داشت که سه نفرشان طلاق گرفته، یکی فوت کرد و خدیجه در دادگاه حاضر است، من از سوی همسر پدرم و خواهر و برادرهایم برای قاتل او حکم مرگ میخواهم.
بهزاد، علت درگیری پدر و عمویش را اختلافات مالی عنوان کرد اما هنگامی که حسین در جایگاه ویژه قرار گرفت منکر این مساله شد. او خطاب به قاضی عزیزمحمدی اظهار داشت: حسن زندگی ما را تباه کرده بود و من فقط از او انتقام گرفتم.
مجرم 51 ساله در تشریح ماجرا گفت: روز حادثه برادر سرگرم مصرف موادمخدر بود و حال خوبی نداشت. به یکباره با من درگیر شد و به سمت من حمله کرد و من برای دفاع از خودم ناچار شدم دست به اسلحه شوم و دو گلوله به سمت او شلیک کنم.
قاضی عزیزمحمدی و چهار مستشارش پس از شنیدن دفاعیه مرد تیرانداز، وارد شور شدند تا با توجه به مدارک موجود در پرونده به انشای رای بپردازند.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|