چهارشنبه 3 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث الو؛ بازپرس کشیک جنایی تهران؟ فرشته هم پس از نسرین کشته شد

 
 

ایسکانیوز , جمعه 5 خرداد 1385

الو؛ بازپرس کشیک جنایی تهران؟ فرشته هم پس از نسرین کشته شد

 
 

بازپرس، ‌ساعت 45/9 دیروز به قربانگاه یک زن رفت و با مرد 45 ساله‌ای که همسرش را با 15 ضربه کارد از پا در آورد رو به رو شد.

در حالی که تنها نیم ساعت از نخستین همسر کشی خرداد 85 تهران گذشته بود زنگ تلفن همراه بازپرس کشیک دادسرای جنایی باز هم به صدا در آمد و خبر جنایت مشابهی رسید.
همسر کشی تا کی؟
بازپرس کشیک دادسرای ناحیه 27 پایتخت، ‌ساعت 45/9 دیروز به قربانگاه یک زن در تهرانسر رفت و با مرد 45 ساله‌ای به نام احمد – الف که همسرش نسرین – ع را با 15 ضربه کارد از پا در آورد رو به رو شد.
این مرد که با اقدام سریع افسران تجسس کلانتری 150 تهرانسر در محل جنایت، خیابان هفدهم بلوار اصلی، دستگیر شده طی بازجویی‌ها انگیزه‌اش را اختلاف شدید خانوادگی عنوان کرد. تنها نیم ساعت از این فاجعه خونبار گذشته بود که به بازپرس کشیک خبر رسید جنایت مشابهی در بلوک 12 شهر زیبا، ورودی یک شرقی شکل گرفته و در آن مرد 72 ساله‌ای به نام کریم – س همسر 60 ساله‌اش فرشته – ر را در خون غلتانده است.
این مقام قضایی و افسران دایره 10 آگاهی مرکز، بلافاصله از تهرانسر به شهر زیبا رفتند و کریم را که از سوی افسران کلانتری 112 ابوسعید دستگیر شده تحت بازجویی قرار دادند، این مرد سالخورده هم انگیزه همسرکشی را اختلاف کهنه خانوادگی با فرشته خواند و اعلام کرد از جنایت پشیمان نیست.
کریم، بلافاصله پس از کشتن فرشته با پلیس 110 تماس گرفت و خودش را قاتل او نامید. بازپرس کشیک دادسرای جنایی تهران، پنجشنبه سختی را پشت سر گذاشت و طی یک روز به دو جنایت دلخراش خانوادگی رسیدگی کرد. همسرکشی، معضل تلخی است که پدیده‌ای جبران ناپذیر در جامعه ایران لقب گرفته و معلوم نیست تا کی باید شاهد چنین ماجراهای خونباری باشیم.
در این وادی، فقر فرهنگی از یک سو و از طرف دیگر ‌تنگناهای اقتصادی و اجتماعی، بدبینی، خشم آنی، نفرت و ... دست به دست هم داده‌اند تا خبرگزاری‌ها و صفحه‌های حوادث روزنامه‌ها، بادل پر درد خبرنگاران خود به نوشتن این گونه گزارش‌هایی که بر روح هر کس سوهان می‌کشد، عادت اما فراموش نکنیم نقش اطلاع رسانی رسانه‌های دیداری و شنیداری و هشدارهای متعاقب، نقش کلیدی در پیشگیری از چنین جنایت‌های تکان دهنده‌ای باشد.

 
 

قتل فجيع زن باردار
مرگ خاموش جوان 22 ساله در تهران
قتل بر اثر اختلافات خانوادگي در «شهرري»

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار