چهارشنبه 3 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی حوادث مادری که خلیج را قربانگاه 3 فرزندش کرد دیوانه است؟

 
 

ایسکانیوز , جمعه 5 خرداد 1385

مادری که خلیج را قربانگاه 3 فرزندش کرد دیوانه است؟

 
 

چندی پیش وقتی توماس جانسون در اسکله خلیج این شهر گشت می زد متوجه پرسه زنی مشکوک لاشون هاریس شد.

لاشون هاریس، زن 23 ساله آمریکایی که به دنبال پیغام خیالی خدای خود سه فرزندش را به خلیج سانفرانسیسکو انداخت برای تشخیص جنون به پزشکی قانونی معرفی شده و محاکمه علنی می شود.
چندی پیش وقتی توماس جانسون- افسر پلیس سانفرانسیسکو- در اسکله خلیج این شهر گشت می زد متوجه پرسه زنی مشکوک لاشون هاریس شد.
سپس از این زن پرسید بچه هایت کجا هستند؟ لاشون هم در پاسخ گفت: پیش خدا! همین مساله باعث شد پلیس او را دستگیر کند. لاشون که در بازجویی های پلیس زیرلب آواز می خواند ادعا کرد خداوند به او فرمان داد فرزندانش را قربانی کند و برای همین با اینکه عاشق آنها بودم هر سه بچه خود را از روی اسکله به درون آب انداخته‌ام. گزارش ایسکانیوز می افزاید: هاریس هم اکنون به جرم سه فقره آدمشکی بازداشت موقت است و معاینه های مقدماتی روانشناسان از اختلالات روانی و اسکیزوفرونی او حکایت دارد این زن پیش تر می خواست از پنجره باریک بیمارستان به پایین بپرد و خودکشی کند اما بر اساس آنچه نهی خداوند می نامد از تصمیمش مشرف شد حالا کارشناسان پزشکی قانونی در سانفراسیسکو به دستور بازپرس پرونده به تحقیقات موشکافانه پرداخته اند تا مشخص کنند که آیا هاریس واقعا دیوانه است؟
بر اساس گزارش ایسکانیوز: جنازه تارونتا گریلی دو ساله، یک روز پس از جنایت در خلیج کشف و به خاک سپرده شد اما جنازه های تری شان شش ساله و جاشوا 16 ماهه هنوز پیدا نشده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار